×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.67
6432
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Η νεοσύστατη δημοτική ενότητα της Κηφισιάς, περιλαμβάνει τους οικισμούς της Εκάλης, της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς. Η συνένωση αυτών των περιοχών πραγματοποιήθηκε το 2011, κατά τη λειτουργία του προγράμματος Καλλικράτης. Στο παρελθόν, ύστερα από την καταστροφή των παραλίων της Μικράς Ασίας, ένα μεγάλο κύμα Ελλήνων προσφύγων έφθασε στα ελλαδικά εδάφη, προερχόμενοι από την Ερυθραία Χερσόνησο.

Πιο συγκεκριμένα, το 1923 στη σημερινή Νέα Ερυθραία, ιδρύθηκε το πρώτο σωματείο προσφύγων. Δύο χρόνια αργότερα ο οικισμός εντάχθηκε στο δήμο Αθηνών. Το 1934 μετατράπηκε σε αυτοδύναμη κοινότητα, η οποία αποσχίστηκε από το δήμο Αθηνών. Με την πάροδο των ετών και παράλληλα με πολλές τροποποιήσεις και αλλαγές, το 1951 η κοινότητα μετατράπηκε σε δήμο. Η Εκάλη αποτελεί έναν από τους αρχαίους δήμους των Αθηνών. Το έτος της Μικρασιατικής Καταστροφής δημιουργήθηκε και ο πρώτος ομώνυμος πρότυπος αστικός οικισμός.

Έξι χρόνια αργότερα, δημιουργήθηκε αυτοδύναμη κοινότητα με την ίδια ονομασία. Η περιοχή διατηρεί μέχρι και σήμερα δενδρόφυτες εκτάσεις και άρτια ρυμοτομία. Σημαντικές οδικές αρτηρίες που εξυπηρετούν την περιοχή είναι η Λεωφόρος Κηφισίας – Μαραθώνα, η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, καθώς και η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου. Ακόμα, συνορεύει με την Πεντέλη, την Πάρνηθα, τη Δροσιά, το Μαρούσι, το Διόνυσο, το Καστρί αλλά και με τον ποταμό Κηφισό. Επίσης στον δήμο υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, γενικά, εξειδικευμένα και εξουσιοδοτημένα. Αυτές οι μονάδες επισκευάζουν και επιδιορθώνουν καθημερινά ζάντες, αναρτήσεις, ιμάντες και καδένες, δίσκους και τακάκια, κλιματιστικά, συμπλέκτες, κιβώτια και πολλά ακόμη.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!