×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΑΙΓΑΛΕΩ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.67
6485
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΑΙΓΑΛΕΩ

Η περιοχή του Αιγάλεω βρίσκεται στο δυτικό μέρος, εντός του αττικού λεκανοπεδίου. Το 1937, ιδρύθηκε η πρώτη αυτόνομη κοινότητα, ενώ το 1943, δημιουργήθηκε ο ομώνυμος δήμος που γνωρίζουμε σήμερα. Λέγεται, πως η ονομασία προήλθε από την σύνθεση των αρχαιοελληνικών λέξεων αίγα και λέως, οι οποίες σημαίνουν, κατσίκα και λαός, αντίστοιχα.

Αυτή η ιδέα δημιουργήθηκε από τα πολλά βοσκοτόπια που υπήρχαν τότε στους πρόποδες του βουνού.

Μία διαφορετική θεωρία, υποστηρίζει πως η ονομασία του βουνού αυτού, καθώς και του δήμου, προέρχεται από την συνένωση των αρχαιοελληνικών πάλι λέξεων, αίγες και λάας, οι οποίες μεταφράζονται στα νέα ελληνικά ως, κύμα και λίθος. Η ερμηνεία αυτού του ισχυρισμού είναι πως το όρος Αιγάλεω, ήταν ο βράχος ο οποίος σπάει τα κύματα.

Σήμερα, στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 69.946 κάτοικοι, οι οποίοι πραγματοποιούν τις μετακινήσεις του μέσω των γραμμών του μετρό Αιγάλεω, Αγία Μαρίνα και Ελαιώνας, καθώς και μέσω των πολυάριθμων λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Να σημειωθεί πως πέρα από το υψηλό ποσοστό ανεργίας που μαστίζει την χώρα μας, στην περιοχή παρατηρείται άνοδος σε ό,τι αφορά τον κλάδο αναζήτησης για συνεργείο αυτοκινήτου.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές για τον καταναλωτή που ψάχνει συνεργείο, βουλκανιζατέρ, φανοποιείο και τέτοιου είδους υπηρεσίες για το αυτοκίνητό του.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να βρει συνεργεία σχεδόν σε κάθε γωνία, κοντά στην οδό Αθηνάς και έτσι είναι εύκολο να βρει λύση για κάθε είδους πρόβλημα που θα παρουσιάσει το αυτοκίνητό του, είτε αυτό είναι ένας απλός ιμάντας χρονισμού, είτε αναρτήσεις, είτε ένα μεγάλο ή μικρό σέρβις (service). Ο δήμος, συνορεύει με τις περιοχές Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι, Μοσχάτο, Ταύρος, καθώς και με το δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Βασικές οδοί οι οποίες διασχίζουν το Αιγάλεω, είναι η Ιερά Οδός, η Θηβών, η Λεωφόρος Κηφισού αλλά και η Πέτρου Ράλλη.

Πολλά αξιοσημείωτα οικοδομήματα υπάρχουν εκεί , όπως ο Μητροπολιτικός Ναός του Εσταυρωμένου, το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο, τα Τεχνολογικά Ιδρύματα Αθήνας και Πειραιώς, καθώς και το άλσος Μπαρουτάδικο, προσελκύει καθημερινά πολλούς φιλόζωους και φυσιολάτρες.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!