×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.67
6470
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το Παλαιό Φάληρο, κατείχε ιδιαίτερη θέση στο παρελθόν, καθώς εκεί έμεναν πολλές ευκατάστατες και κοινωνικά ανώτερες οικογένειες. Από τα αρχαιοελληνικά κιόλας χρόνια, ήταν η πιο παλιά πόλη στη οποία υπήρχε ενεργό λιμάνι. Τότε, το Δέλτα Φαλήρου, αποτελούσε το αρχαίο νεκροταφείο της περιοχής. Ιδρυτής της, ήταν ο Ερεχθέας. Τη σημερινή περίοδο, το Φάληρο βρίσκεται στο νότιο αθηναϊκό τμήμα και θεωρείται νότιο προάστιο.

Στην περιφέρεια του, περικλείει 4,6 τ. χλμ. γης, ενώ καταμετρώνται πάνω από 64.021 μόνιμοι κάτοικοι, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011. Εκεί, υπάρχουν πολλά σημαντικά οικοδομήματα. Ορισμένα από αυτά είναι το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας, το Μουσείο Ιστορίας Πολεμικής Αεροπορίας, το Ολυμπιακό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Ολυμπιακό Στάδιο Tae Kwon Do και η Εθνική Βιβλιοθήκη. Ακόμα, κοινωνικό πυρήνα αποτελούν η Μαρίνα Φλοίσβου, στην οποία βρίσκονται πολλά κέντρα εστίασης, αλλά και το Αθλητικό Κέντρο Τροκαντερού.

Η περιοχή, συνορεύει με την Νέα Σμύρνη, τον Άλιμο, τον Άγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα. Οι κάτοικοι της, πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, μέσω της χρήσης των λεωφορείων, του τραμ, αλλά και των σταθμών του μετρό, που βρίσκονται σε γειτονικούς δήμους. Στο Παλαιό Φάληρο τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα βουλκανιζατέρ και τα φανοποιεία επιδιορθώνουν καθημερινά, γρατζουνημένα και φθαρμένα οχήματα, αντικαθιστούν ελαστικά και πολλά ακόμα.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!