Η αποστολή μας!

Στον autoduder πιστεύουμε ότι η αγορά επισκευών και service αυτοκινήτου χρειάζεται επειγόντως service! Το όραμα και η αποστολή μας είναι να δώσουμε τον έλεγχο στον πελάτη. Ενώ παράλληλα, να αφαιρέσουμε το άγχος και την ταλαιπωρία που παραδοσιακά συνοδεύουν τη συντήρηση του αυτοκινήτου!

Εάν είσαι κάτοχος αυτοκινήτου, η επιλογή συνεργείου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές η επιλογή του «κοντινού», του «συστημένου» ή του «τυχαίου» συνεργείου οδηγεί σε άγχος, ταλαιπωρία, χαμένο χρόνο και περιττά έξοδα.

Με τον autoduder έχεις πλέον:

  • τη δωρεάν δυνατότητα εύκολης και γρήγορης σύγκρισης, για το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο στην περιοχή σου
  • κλείνεις άμεσα ραντεβού online, γνωρίζοντας ήδη το συνολικό κόστος
  • έχεις την ομάδα του autoduder δίπλα σου και κατά τη διάρκεια του service
  • ενώ πλέον ξέρεις ότι η γνώμη σου μετράει, γιατί με τον autoduder αξιολογείς το συνεργείο για τις υπηρεσίες που παρέλαβες!

 

Η φιλοσοφία μας: Μία ηθική συμφωνία «τιμής» με την αγορά!

Ο autoduder δεν μοιάζει με τίποτε από όσα έχεις συνηθίσει στην αγορά των συνεργείων.

  • Δεν ανήκει άμεσα ή έμμεσα σε κανένα δίκτυο συνεργείων, ανταλλακτικών ή εισαγωγέα αντιπρόσωπο αυτοκινήτων. Τα συνεργεία που συνεργάζονται και αποδέχονται την online φιλοσοφία του autoduder, μπορεί να είναι εξουσιοδοτημένα, εξειδικευμένα ή γενικά συνεργεία χωρίς προτίμηση ή προκατάληψη.
  • Ο autoduder έχει ήδη ελέγξει τις απαιτούμενες άδειες τεχνικής ικανότητας των συνεργείων για να γνωρίζεις ότι μόνο τα «χέρια του ειδικού» θα έρθουν σε επαφή με το αυτοκίνητό σου.
  • Παρουσιάζει ισότιμα όλες τις προσφορές των συνεργείων με βάση τα κριτήρια που εσύ επιλέγεις. Δεν προβάλλει ποτέ μία προσφορά εις βάρος της άλλης.
  • Εσύ και μόνο εσύ μπορείς απευθείας να διαλέξεις συνεργείο. Ο autoduder δεν επιλέγει ποτέ συνεργείο για λογαριασμό σου, ούτε μοιράζει δουλειές σε συνεργεία φίλων και γνωστών.
  • Ο autoduder δεν επιτρέπει σε κανένα συνεργείο διαφήμιση εντός του site. Δεν πιστεύουμε ότι η διαφήμιση είναι κάτι κακό, απλά θεωρούμε ότι τα συνεργεία πρέπει να ξεχωρίζουν μόνο μέσα από τις αξιολογήσεις σου, και τις τιμές τους!

Εάν μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες μαζί μας, μάθε περισσότερα για το πώς λειτουργεί εδώ.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Δημήτρης Ν. 05.11.2018

Εξυπηρετικός σε όλα ο μηχανικός.. Θα ξαναπάω σίγουρα
Συμεών Β. 08.11.2018

Άψογη εξυπηρέτηση. Ακριβώς η τιμή που είχε συμφωνηθεί από πριν.
Νικόλαος Α. 11.10.2018

Εξαιρετικό προσωπικό .... Υπεύθυνοι στην εργασία τους.. Και γρήγοροι.
Θεόδωρος Κ. 13.10.2018

Βρες συνεργειο τωρα

Εγγυημένες τιμές
Αληθινές αξιολογήσεις