×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.67
6432
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

Το κέντρο της Αθήνας, αποτελεί οικιστικό, κοινωνικό και εμπορικό πυρήνα. Στην περιοχή υπάρχουν, τόσο χώροι εστίασης και αναψυχής, όσο εμπορικά κέντρα, γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων, όσο και μικρά οικογενειακά μαγαζιά.

Καθώς είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας, η Αθήνα αποτελεί μία από τις αρχαιότερες πόλεις ολόκληρης της υφηλίου. Στο παρελθόν, έχει υπάρξει το κέντρο των επιστημών, της φιλοσοφίας και των τεχνών, καθώς και έχει αποτελέσει πατρίδα και μόνιμη κατοικία για πάρα πολλά, σημαντικά και γνωστά πρόσωπα της αρχαιότητας. Επιπλέον, θεωρείται η γενέτειρα της Δημοκρατίας, παγκοσμίως.

Σήμερα, οι κάτοικοι της μετακινούνται μέσω του μετρό, των λεωφορειακών γραμμών, των γραμμών του τρόλεϊ και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θεωρούνται ιδανική λύση για τις μεταφορές στον κεντρικό τομέα, καθώς παρατηρείται εξαιρετικά έντονη συμφόρηση.

Στην περιοχή του Κέντρου, υπάρχουν πολλά αρχαιοελληνικά μνημεία, όπως αυτό της Ακροπόλεως, του Αρείου Πάγου και του Ναού του Ηφαίστου, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός σημαντικών διατηρητέων κτισμάτων. Ορισμένα από αυτά είναι η Ακαδημία Αθηνών, η Βαλλιάνειος Εθνική Βιβλιοθήκη, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Βουλή των Ελλήνων, το Ζάππειο Μέγαρο, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Βουστάσιο και πολλά ακόμα.

Ο δήμος των Αθηνών περιλαμβάνει στα όρια του 38,96 τ. χλμ. γης και πάνω από 664.046 καταγεγραμμένους μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011. Βασικές οδικές αρτηρίες που κάνουν το Κέντρο προσβάσιμο, είναι η Λεωφόρος Αθηνών, Πειραιώς, Συγγρού, Βουλιαγμένης και Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας.

Στον δήμο Αθηνών υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων στα οποία φθάνει κανείς που έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με το όχημά του. Μερικά από τα πιο κλασικά, είναι η αλλαγές σε μπαταρία, τακάκια, φρένα, ιμάντα ή καδένα χρονισμού, αναρτήσεις και πολλά ακόμα.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!