×

Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού

Ντύσε το τιμόνι σου στους καλύτερους ταπετσέρηδες!
Δες τιμές & σχόλια και κλείσε ραντεβού σε 1′

4.67
6427
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

Συχνές ερωτήσεις για Επένδυση Τιμονιού με Δέρμα

Γιατί να επενδύσω το τιμόνι μου με δέρμα?

Είναι αισθητικά όμορφο : Η χρήση του δέρματος δίνει αίσθηση πολυτέλειας και ανεβάζει το status του αυτοκινήτου. Ακόμα και αν δεν συνιστά μεγάλη αλλαγή, ανανεώνει την εμφάνιση του ταμπλό  και  το κάνει να δείχνει πιο καινούριο. Ιδίως εάν και τα καθίσματα είναι καλυμμένα με δέρμα τότε ολοκληρώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Είναι πρακτικό: Το ποιοτικό δέρμα έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα κοινά πλαστικά και υφασμάτινα καλύμματα. Επιπλέον παρέχει καλύτερη πρόσφυση στα χέρια κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Τί πρέπει να προσέξω εφόσον αποφασίσω να επενδύσω το τιμόνι με δέρμα?

Το βασικότερο που πρέπει να προσέξεις είναι η ποιότητα των υλικών. Το γνήσιο δέρμα έχει πάντα διακριτικά γνησιότητας, ενώ το χρώμα του μπορεί να έχει μικροδιαφορές.  Tip για το απόλυτα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα: προτίμησε να χρησιμοποιήσεις την ίδια παρτίδα δέρματος για το χρώμα/κάθε χρώμα για όλες τις επενδύσεις: καθίσματα, τιμόνι, λεβιέ, ταμπλό, ταπετσαρία πόρτας κ.λ.π. Ανάμεσα στις παρτίδες του ίδιου κωδικού χρώματος μπορεί να υπάρχουν οριακές διαφορές στην απόχρωση.

Προσοχή να μη πληρώσεις τη δερματίνη για δέρμα! Η δερματίνη ομοιάζει πάρα πολύ με το δέρμα αλλά δε κοστίζει το ίδιο. Είναι εύκολο να το μπερδέψει κανείς και να το πληρώσει για το αυθεντικό. Η δερματίνη δεν έχει διακριτικά γνησιότητας και το χρώμα της είναι σταθερό. Είναι εντελώς αδιάβροχη με αποτέλεσμα να μην έχει πόρους και όλη η βρωμιά που σωρεύεται επάνω της να είναι εμφανής. Με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι πιθανό να μυρίζει περίεργα.

Στη χρήση έχε το νου σου το καλοκαίρι στις υψηλές θερμοκρασίες που φτάνει ένα αυτοκίνητο στον ήλιο το μεσημέρι καθώς δεν ενδείκνυνται για να πιάσει κανείς το τιμόνι έτσι απλά.

Μπορώ να παρατείνω τη ζωή της δερμάτινης επένδυσης του τιμονιού μου;

Μπορείς να παρατείνεις τη ζωή του δερμάτινου τιμονιού σου αν φροντίζεις να το σκουπίζεις τακτικά με ένα ελαφρά βρεγμένο μαλακό πανί. Το δέρμα επειδή έχει πόρους, απορροφά τη σκόνη η οποία εισχωρεί και δημιουργεί σκασίματα. Ένα καλό σκούπισμα θα το καθυστερήσει πάρα πολύ.

Tip: πρόσεχε το πανί να είναι ελαφρά νωπό. Αν έχει πολύ νερό τότε υπάρχει κίνδυνος να μουσκέψεις τις ραφές. Σε περίπτωση που το τιμόνι βραχεί πολύ θα πρέπει να βρεις τρόπο να το στεγνώσεις γιατί θα μουλιάσει.

Ταυτόχρονα με το σκούπισμα καλό θα είναι να χρησιμοποιούνται κατάλληλα προϊόντα για την ενυδάτωση του δέρματος καθώς αυτό με τη πάροδο του χρόνου χάνει το φυσικό του λίπος.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που όλοι θα χρειαστεί να αφήσουμε το αυτοκίνητο κάπου στον ήλιο, οι ηλιακές ακτίνες θα λούσουν με ακτινοβολία το τιμόνι αλύπητα. Για αρχή, προσοχή πριν το πιάσεις για να μη καείς. Κατά δεύτερον φρόντισε να το καθαρίζεις και ενυδατώνεις πιο συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού η ταλαιπωρία που δέχεται είναι πολύ μεγαλύτερη.

Επίσης στη χώρα αυτή του ήλιου και της θάλασσας κάποια στιγμή θα το αφήσεις κοντά σε παραλία. Το αλάτι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για το δερμάτινο τιμόνι σου. Προσπάθησε είτε να έχεις καθαρά χέρια είτε μετά τις εξορμήσεις σου να το σκουπίζεις.

Πόσο εύκολα τοποθετείται?

Η τοποθέτηση ενός δερμάτινου καλύμματος τιμονιού δεν είναι χρονοβόρα για ένα καλό ταπετσέρη όπως οι έμπειροι επαγγελματίες συνεργάτες του autoduder. Yπάρχουν τεχνίτες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια τα οποία θα ταιριάξουν απόλυτα στο δικό σου στυλ και του αμαξιού σου. Με τη βοήθειά τους θα μπορέσεις να επιλέξεις το κατάλληλο δέρμα που θα ολοκληρώσει τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου σου και που θα το πάει ένα βήμα πιο μπροστά στη κομψότητα και στυλ.

Αν σκέφτεσαι να βάλεις δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι του αυτοκινήτου σου κάνε μια online βόλτα στον autoduder και βρες εύκολα και γρήγορα τον καλύτερο ταπετσέρη κοντά σου συγκρίνοντας τιμές και αληθινές αξιολογήσεις πελατών!

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!