×

Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο

Αλλαξε τη ζελατίνα ή φτιάξε το τζάμι της κουκούλας στους καλύτερους ταπετσέρηδες!
Σύγκρινε τιμές & σχόλια και κλείσε ραντεβού σε 1′

4.67
6432
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

Συχνές ερωτήσεις για Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο

Τί είναι η ζελατίνα της κουκούλας του κάμπριο αυτοκινήτου;

Πρόκειται για εργοστασιακό υαλόφυλλο βινυλίου εξαιρετικής ποιότητας, και σχεδιασμένο, κατά τρόπο ώστε, να έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο, καθώς επίσης, τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχει σαν υλικό η ζελατίνα στην κουκούλα του cabrio αυτοκινήτου;

Είναι σχεδιασμένο με σκοπό να προσφέρει απόλυτη διαφάνεια προς διευκόλυνση του οδηγού και χωρίς να υπόκειται σε παραμορφώσεις. Λειτουργεί, εξίσου, αποτελεσματικά, τόσο στην αντανάκλαση της θερμότητας, όσο και στην ασφάλεια και προστασία. Πλέον, οι συγκεκριμένες ζελατίνες κουκούλας διατίθενται στην αγορά σε πολλές ποιότητες καθώς και σε διαφανείς ή ημιδιαφανείς (φιμέ) τύπους, κατ’ αναλογία με τις αντιηλιακές μεμβράνες των αυτοκινήτων.

Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της ζελατίνας στην κουκούλα ενός cabrio αυτοκινήτου;

Η ζελατίνα, όπως και το ειδικό ύφασμα της κουκούλας, απαιτούν τον ίδιο βαθμό προσοχής και υπόκεινται στους ίδιους κανόνες περιποίησης. Η διάρκεια ζωής της επηρεάζεται κυρίως, από την συχνότητα της έκθεσης του αυτοκινήτου μας σε συνθήκες υψηλής ζέστης και υπερβολικών θερμοκρασιών, ιδίως, όταν δεν υπάρχει στεγασμένος χώρος για τη φύλαξή του (parking). Στις περιπτώσεις αυτές, η ζελατίνα χάνει τη διαύγειά της, θολώνει και τελικά, «κιτρινίζει», με αναπόφευκτη συνέπεια την ανάγκη άμεσης αντικατάστασής της.

Επίσης, το συχνό πλύσιμο του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τη χρήση καθαριστικών σαμπουάν, που, μπορεί να περιέχουν χημικά συστατικά, μη κατάλληλα, για υλικά όπως η ζελατίνα, ενδεχομένως, να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη διάρκεια ζωής της. Συνιστάται ο καθαρισμός της με νερό, το καλό στέγνωμά της με ένα καθαρό, μαλακό πανί και πάντοτε η αγορά επώνυμων και κατάλληλων, για τη συγκεκριμένη, κάθε φορά, χρήση προϊόντων περιποίησης, τα οποία συνιστά ο εκάστοτε κατασκευαστής αυτοκινήτου.

Επιπλέον, χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε, ότι η υπερβολική υγρασία από το συχνό πλύσιμο, σε συνδυασμό με την υπερβολική έκθεση του αγαπημένου μας cabrio στον ήλιο, είναι δυνατό να φθείρει και να «σπάσει» συντομότερα τις ραφές της ζελατίνας. Τέλος, καλό θα ήταν να αποφεύγεται το άσκοπο και συχνό ξεκούμπωμα της ζελατίνας, καθώς και η τοποθέτηση αντικειμένων μεγάλου όγκου και κυρίως, μήκους, στο αυτοκίνητο, τα οποία ακουμπούν στη ζελατίνα της κουκούλας και ενέχουν σοβαρότατο κίνδυνο να την σκίσουν, ιδίως, εξ’ αφορμής κάποιου, συνήθως, αναγκαίου ή απρόβλεπτου, απότομου ελιγμού του αυτοκινήτου.

Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή της ζελατίνας στην κουκούλα του cabrio αυτοκινήτου;

Η τιμή αντικατάστασης της ζελατίνας ποικίλει, ανάλογα με την ποιότητα που κάποιος θα επιλέξει, καθώς και το κόστος της αμοιβής του ταπετσέρη για την αποξήλωση της παλιάς και την τοποθέτηση της καινούργιας. Επίσης, υπάρχουν ζελατίνες απευθείας ραμμένες πάνω στην κουκούλα και άλλες, οι οποίες κουμπώνουν με φερμουάρ, οπότε, ανάλογα, υπάρχει η πιθανότητα, να διαφοροποιηθεί και το ύψος του κόστους της αμοιβής τοποθέτησης. Συνήθως, η αντικατάσταση μίας, μεσαίας ποιότητας, ζελατίνας κυμαίνεται από 230-300 €. Η τοποθέτηση μιας ζελατίνας καλής ποιότητας μπορεί να φτάσει και τα 380-400 € και μια αντίστοιχη αντικατάσταση ζελατίνας από την επίσημη αντιπροσωπεία, μπορεί να αγγίξει, ή ακόμη και να ξεπεράσει, τα 500 €.

Τι να προσέξω στην αλλαγή της ζελατίνας στην κουκούλα του cabrio αυτοκινήτου;

Εάν μας ρωτάτε, δεν συστήνουμε σε καμιά περίπτωση την τοποθέτηση φθηνότερης ή κατώτερης ποιότητας ζελατίνας καθώς, είναι σφόδρα πιθανό ότι θα δημιουργήσει προβληματάκια, λίαν συντόμως! Κι επειδή σε αυτή τη ζωή ό,τι πληρώνεις, παίρνεις γι’ αυτό, λοιπόν, προσέχουμε για να έχουμε!

Γιατί να εμπιστευτώ τους εξειδικευμένους συνεργάτες του autoduder για την επισκευή της ζελατίνας στην κουκούλα του cabrio αυτοκινήτου μου;

Ακόμη αναρωτιέσαι; Γιατί, μόνο σε μας και με ένα μόνο κλικ, θα βρεις αυτό που ψάχνεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πιστοποιημένα, και πάντα με την εγγύηση του autoduder.Τώρα, που μπήκε, επιτέλους, η άνοιξη, μη χάνεις άλλο χρόνο! Κλείσε άμεσα κι έγκαιρα ραντεβού με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας και απόλαυσε τις ανοιξιάτικες βόλτες με το αγαπημένο σου cabrio!

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!