×

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική

Σύγκρινε τιμές & αληθινές αξιολογήσεις σε 1′
Κλείσε ραντεβού online & κέρδισε έως 60% !

4.67
6427
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

Συχνές ερωτήσεις για Συνεργεία Αυτοκινήτων

Πόσα διαφορετικά συνεργεία αυτοκινήτου υπάρχουν και πού απευθύνεσαι κατά περίπτωση;

Όσο υπάρχουν αυτοκίνητα θα υπάρχουν και συνεργεία. Ο όρος «συνεργεία» γενικά προϋποθέτει την ύπαρξη διαγνωστικού εξοπλισμού και εργαλείων επισκευής αλλά και τουλάχιστον ενός διπλωματούχου μηχανικού αυτοκινήτων. Για το λόγο αυτό π.χ. τα βενζινάδικα δεν εντάσσονται στα συνεργεία παρόλο που μπορείς να κάνεις απλές εργασίες όπως μία αλλαγή λαδιών. Τα συνεργεία συχνά διαχωρίζονται ανάλογα με τις εργασίες που αναλαμβάνουν ή εξειδικεύονται: Γενικά συνεργεία, ηλεκτρολογεία, καλίμπρες & φανοποιεία, συνεργεία φρένων, βουλκανιζατέρ, ταπετσέρηδες, συνεργεία υγραερίου, car-audio κ.α. Το πού ακριβώς θα απευθυνθείς, προφανώς εξαρτάται από το είδος της συντήρησης που θες ή της βλάβης που έχει υποστεί το όχημά σου ή ακόμα από το εάν χρειάζεσαι μία γενική διάγνωση ή όχι. Βέβαια το σε ποιό συνεργείο τελικά θα εμπιστευθείς το IX σου, προϋποθέτει και την κατάλληλη έρευνα αγοράς από την πλευρά σου.

Πώς καταλαβαίνεις αν ένα συνεργείο αυτοκινήτων είναι καλό για σένα;

Πολλές φορές τα σημάδια είναι μπροστά σου. Η επιλογή του συνεργείου καλό είναι να μη γίνει στα «τυφλά» οπότε και μία διερευνητική επίσκεψη έχει αξία: Ένα άδειο συνεργείο συνήθως δεν είναι καλός οιωνός, ενώ πολλά μπορείς να καταλάβεις και από τη συμπεριφορά του μηχανικού. Εάν ο μάστορας σε υποτιμά γιατί δεν γνωρίζεις αρκετά από αυτοκίνητα, αυτό δεν είναι πολύ θετικό. Επίσης η συνολική εμφάνιση των εγκαταστάσεων λέει πολλά: εάν ο χώρος αποπνέει προχειρότητα και ακαταστασία πιθανώς και η δουλειά που γίνεται να μην είναι αρκετά μεθοδική και λεπτομερής. Επίσης μην αγνοήσεις το ζήτημα των εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού: Έχουν ότι ακριβώς χρειάζεται για το μοντέλο σου ή στο περίπου; Ακόμα παρατήρησε κατά πόσο τα αυτοκίνητα τα φτιάχνει ο ίδιος ο μηχανικός ή φορτώνει τη δουλειά σε κάποιο «εμπειρικό» βοηθό. Γενικά, ποτέ δεν θα χάσεις εάν ερευνήσεις! Σκέψου ότι αρκετοί ρωτούν ακόμα και σε γειτονικά καταστήματα για το συνεργείο που τους ενδιαφέρει, πριν το επιλέξουν.

Τί να προσέξεις στο συνεργείο αυτοκινήτων - ποιές παγίδες να αποφύγεις;

Αφού πρώτα καταλήξεις στο ιδανικό συνεργείο για σένα, στη συνέχεια καλό θα ήταν να έχεις το νου σου σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες. Καταρχήν, μάθε τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής του ΙΧ σου στο συνεργείο και απόφυγε να το κρατήσουν εσώκλειστο για πολλές μέρες, ειδικά αν δεν συντρέχει λόγος. Σε καμία περίπτωση μη δεχτείς να πραγματοποιηθούν εργασίες χωρίς να γνωρίζεις το κόστος τους εξ αρχής και καλό θα είναι κατά την παραμονή του ΙΧ σου να είσαι και εσύ παρών στο συνεργείο. Εάν όμως πρέπει οπωσδήποτε να φύγεις, τότε όταν επιστρέψεις ζήτησε να δεις τα παλαιά ανταλλακτικά που αφαιρέθηκαν, τα παραστατικά από τα ανταλλακτικά που αγόρασες καθώς και τις συσκευασίες τους. Τέλος, μην φύγεις από το συνεργείο εάν δεν σου έχουν σφραγίσει το βιβλίο σέρβις με όλες τις εργασίες που έγιναν.

Να προτιμήσεις εξουσιοδοτημένο (επίσημο), εξειδικευμένο ή γενικό συνεργείο αυτοκινήτων;

Κλασική ερώτηση που απασχολεί όλους του οδηγούς. Για τα νέα οχήματα έως 4 ετών ψηφίζουμε επίσημο συνεργείο: Αφενός, γιατί είναι πιο εύκολη η τακτοποίηση του κόστους βλαβών μέσω της εγγύησης και αφετέρου, γιατί οι μηχανικοί των επίσημων συνεργείων είναι κατά κανόνα πιο ενήμεροι και διαθέτουν όλα το διαγνωστικό εξοπλισμό και εργαλεία για τα νέα μοντέλα. Για οχήματα άνω των 4 ετών: Εάν χρειάζεται ειδική διάγνωση ή μεγάλη επισκευή, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο συνεργείο όπου συνήθως ο μηχανικός προέρχεται από επίσημο συνεργείο και έχει εμπειρία στη μάρκα σου ενώ και το κόστος θα είναι συγκριτικά χαμηλότερο. Για απλές συντηρήσεις ή επισκευές η επιλογή ενός γενικού συνεργείου, μπορεί να αποτελέσει εξίσου αξιόπιστη και ταυτόχρονα οικονομική λύση. Να σημειωθεί επίσης ότι, εφόσον στο εξειδικευμένο ή γενικό συνεργείο τοποθετηθούν γνήσια ή εφάμιλλης ποιότητας ανταλλακτικά, δεν επηρεάζεται η εγγύηση του οχήματος (εάν υφίσταται), σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό νόμο.

Να πάω στο συνεργείο αυτοκινήτων ακόμα και αν δεν έχω βλάβη;

Ποτέ και κανέναν δεν έβλαψε ένας προληπτικός έλεγχος του οχήματος του! Το αντίθετο μάλιστα… Άλλωστε τα συνεργεία αυτοκινήτων αποτελούν τη σανίδα σωτηρίας κάθε ιδιοκτήτη, καθώς φροντίζουν για τη συντήρηση του οχήματός σου. Οπότε ναι, ακόμη κι αν δεν υφίσταται εμφανής βλάβη, πέρνα μία βόλτα από το συνεργείο σου για έναν γρήγορο έλεγχο σε λάδια, φρένα, λάστιχα και μπροστινό σύστημα, ιδίως πριν από διακοπές ή κάποιο ταξίδι. Εάν το όχημά σου έχει κάποιο πρόβλημα, καλύτερα να το δεις έγκαιρα και να το φτιάξεις προληπτικά παρά να προκαλέσεις το γνωστό νόμο του Μέρφι, που όπως ξέρεις υπερισχύει και του νόμου της βαρύτητας.

Ρισκάρω αν πάω σε ένα φθηνό συνεργείο αυτοκινήτων;

Δες το απλά…Το μοναδικό υπαρκτό ρίσκο που έχεις είναι αυτό της μη πρόληψης και αμέλειας. Μην κάνεις ότι κάνει η στρουθοκάμηλος ελπίζοντας ότι το πρόβλημα θα σε προσπεράσει αν κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Σε ό,τι αφορά τα πολύ οικονομικά συνεργεία αυτοκινήτων, η προσιτή τιμή τους, δεν σημαίνει αυτόματα και «φτηνή» δουλειά. Δες όμως πολύ προσεκτικά τί σου προσφέρουν και κυρίως τί ανταλλακτικά σου προτείνουν σε σύγκριση με τα πιο ακριβά συνεργεία. Πρόσεξε όμως και το ανάποδο: Το ακριβό συνεργείο δεν είναι πάντα αντίστοιχα καλό σε ποιότητα υπηρεσιών και ανταλλακτικών. Όπως γνωρίζεις, πολλοί ιδιοκτήτες ΙΧ συχνά διαπιστώνουν ότι πλήρωσαν δυσανάλογα υψηλά ποσά γι’ αυτά που έλαβαν. Όλα είναι θέμα έρευνας, σύγκρισης και επιλογών!

Παράπονο με συνεργείο αυτοκινήτου, πώς θα βρω το δίκιο μου;

Πρόκειται για τη δυσάρεστη θέση στην οποία όλοι θέλουμε να αποφύγουμε να βρεθούμε, γιατί προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με το συνεργείο αυτοκινήτων που επέλεξες. Αρχικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις μια συμβιβαστική λύση με το συνεργείο, χωρίς περαιτέρω «διαξιφισμούς». Γενικά, οι 8 στις 10 περιπτώσεις οφείλονται σε παρεξήγηση που λύνεται εύκολα και γρήγορα αν υπάρχει διάθεση. Εάν όμως η λύση δεν σε αφήσει ικανοποιημένο, μπορείς να εκφράσεις δημοσίως τα παράπονά σου online όπου αυτό είναι εφικτό: Στην ιστοσελίδα του συνεργείου, στα social media, σε ιστοσελίδες συζήτησης forum αλλά και στο Google Business. Εάν θεωρείς ότι έχεις υποστεί σημαντική ζημιά, τότε μπορείς ακόμα και να απευθυνθείς στην Προστασία του Καταναλωτή, είτε ακόμα και να στείλεις επιστολή με επίδοση προς το συνεργείο όπου να εξηγείς τη ζημία που θεωρείς ότι υπέστης αλλά και το αίτημά σου.

Σε ποιές περιοχές θα βρω συνεργεία αυτοκινήτων του autoduder;

Είμαστε παντού, καλύπτουμε κάθε γειτονιά της Αττικής και αυτό δεν είναι υπερβολή! Αν έχεις αμφιβολίες μπες στον autoduder.com και βρες το πιο κοντινό συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή σου. Ενδεικτικά, από Άγιο Δημήτριο, Κέντρο, Αιγάλεω, Γαλάτσι, Περιστέρι, Πειραιά, έως Κηφισιά, Μαρούσι, Άλιμο, Γλυφάδα, Καματερό και Μεταμόρφωση, ο autoduder είναι παντού, κυριολεκτικά! Και δεν σταματάει εκεί, αυξάνει συνεχώς το δίκτυο των συνεργαζόμενων συνεργείων, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές για να επιλέξεις το καλύτερο και οικονομικότερο ανάμεσα σε δεκάδες συνεργεία στη περιοχή σου, όλα με τιμές και αξιολογήσεις!

Γιατί να επιλέξω ένα από τα συνεργεία αυτοκινήτων του autoduder;

Ρητορικό το ερώτημα! Μέσω του autoduder ο έλεγχος για την τελική τιμή περνάει στα χέρια σου, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει το οποιοδήποτε «κρυφό κόστος», χωρίς να ενημερωθείς έγκαιρα. Παράλληλα, μπορείς να συγκρίνεις τιμές, οι οποίες σε ενημερώνουμε ότι είναι οι χαμηλότερες της αγοράς, πριν επιλέξεις σε ποιο συνεργείο θα καταλήξεις! Στον autoduder την παράσταση κλέβουν τα ανταλλακτικά επώνυμης υπογραφής, είτε αφορούν σε πρώτης τοποθέτησης, είτε σε παρόμοιας ποιότητας, πάντα με τις προβλεπόμενες εγγυήσεις του Κατασκευαστή. Επίσης, ο autoduder είναι 100% ανεξάρτητος και σου παρέχει 100% πραγματικές κριτικές, οι οποίες αποτελούν σημαντικό κίνητρο για την παροχή ακόμη καλύτερων υπηρεσιών από τα συνεργεία αυτοκινήτων προς εσένα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μα πώς λειτουργεί αυτός ο autoduder;

Ο autoduder είναι η πρώτη δωρεάν ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σου. Μέσω της πλατφόρμας μπορείς να βρεις δωρεάν το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο αυτοκινήτου κοντά σου, καθώς και να κλείσεις online το ραντεβού σου στο συνεργείο με ξεκάθαρους όρους, εύκολα και γρήγορα!

Είτε χρειάζεσαι service αυτοκινήτου, είτε λάστιχα ή ακόμα και φανοποιία, βλέπεις αμέσως το κόστος των εργασιών που επιλέγεις, ενώ αν χρειαστείς οτιδήποτε στο ραντεβού με το συνεργείο, ο autoduder είναι πάντα δίπλα σου. Τα επιλεγμένα συνεργεία αυτοκινήτου του autoduder σε κάθε περιοχή και γειτονιά της Αττικής περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν και να δεχθούν την αξιολόγησή σου!

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τις αξίες μας και την αποστολή μας, πάτησε εδώ

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!