AUTODUDER FAQ

Last Update: 13-11-2017

Γιατί ο καλός ο φίλος, στο service φαίνεται!

Στον autoduder διαλέγεις αυτοκίνητο μέσα από απλές ερωτήσεις που λειτουργούν σαν φίλτρα μέχρι να φτάσεις στο τελικό μοντέλο. Μέσα στο επόμενο διάστημα για τους πιο «ψαγμένους» θα προσθέσουμε και εύρεση αυτοκινήτου μέσα από αριθμό πλαισίου (VIN). Σε κάθε περίπτωση όμως τα φίλτρα και η σειρά τους είναι σχεδιασμένα να τα βρίσκει εύκολα ακόμα και ο χρήστης που δεν έχει ειδικές γνώσεις. Αν παρόλα αυτά χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, είτε τηλεφωνικά (211-4118822), είτε μέσα από το live-chat που θα ενεργοποιηθεί εντός των ημερών. Στη περίπτωση που εκ παραδρομής επιλέξεις λάθος αυτοκίνητο, μην ανησυχείς! Μόλις επισκεφθείς το συνεργείο, θα γίνει αμέσως επαλήθευση του αυτοκινήτου σου ώστε να έρθουν τα σωστά ανταλλακτικά! Όσο για τη τιμή, αυτή θα επανα-υπολογιστεί αμέσως μπροστά σου από το συνεργείο εντός του site ώστε να είσαι σίγουρος/η ότι κάθε στιγμή επωφελείσαι από την προνομιακή τιμή autoduder! Επιπλέον το συνεργείο θα αποθηκεύσει το σωστό αριθμό πλαισίου, ώστε οι επόμενες αναζητήσεις σου στον autoduder να είναι πάντα σωστές!

Στον autoduder μπορείς να βρεις σχεδόν όλες τις τυποποιημένες εργασίες συντήρησης του αυτοκινήτου σου, από τις πιο συχνές (π.χ. αλλαγή λαδιών) έως τις πιο αραιές (π.χ. αλλαγή συμπλέκτη ή αμορτισέρ) καθώς και γενική φανοποιία ή ελαστικά-αναρτήσεις. Οι εργασίες αυτές αφορούν σε αναλώσιμα είδη και γι’ αυτό μπορούν πρακτικά να τυποποιηθούν σε κόστη ανταλλακτικών και εργασίας. Λοιπές εργασίες, κυρίως βλάβες που απαιτούν εξειδικευμένη διάγνωση από το συνεργείο δεν μπορούν να τυποποιηθούν για να σου δώσουμε αξιόπιστες τιμές να συγκρίνεις. (π.χ. δεν έχει νόημα να μας ρωτήσεις πόσο κοστίζει να φτιάξεις ένα θόρυβο που ακούς από το τιμόνι, μπορεί να είναι οτιδήποτε). Εάν όμως είσαι σίγουρος τί επισκευή ακριβώς θέλει το αυτοκίνητό σου, μη σταματάς να ελέγχεις τακτικά τί καλύπτει ο autoduder γιατί προσθέτουμε συνέχεια υπηρεσίες και μπορεί να εκπλαγείς!

Προς το παρόν καλύπτουμε την Αθήνα και όλα τα γύρω προάστια με 200 επιλεγμένα συνεργεία και βουλκανιζατέρ. Εντός λίγων εβδομάδων θα καλύπτουμε για εσένα όλη την Αττική, είτε ψάχνεις συνεργείο, βουλκανιζατέρ, φανοποιείο, ηλεκτρολόγο, ταπετσέρη ή εξατμισά! Κάνε μία δοκιμή από το PC ή το κινητό σου και δες αμέσως σε ποιά σημεία μπορεί ο autoduder να σε εξυπηρετήσει για το service που χρειάζεσαι! Ακόμα και αν μένεις εκτός Αθήνας, κάνε σήμερα δωρεάν εγγραφή στο site για να μάθεις πρώτος τον επόμενο σταθμό μας στην Ελλάδα!

Οι τιμές που βλέπεις αποτελούν το συμβόλαιο «τιμής» των συνεργείων μας με την αγορά και δεν θα σου ζητήσουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Όλα τα συνεργεία μοιράζονται τις αξίες μας για διαφάνεια και θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, τηρώντας απαρέγκλιτα όσα δηλώνουν στον autoduder. Επιπλέον, γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη αθέτηση τιμής (προς τα πάνω εννοείται) δεν επισύρει μόνο μία κακή βαθμολογία από εσένα, αλλά άμεση διακοπή συνεργασίας με τον autoduder.

Σου επισημαίνουμε ότι όλες οι τιμές υπόκεινται στον νόμιμο αναλογούντα ΦΠΑ κατά τη συναλλαγή σου με το συνεργείο. Επειδή όμως στον autoduder αναγράφονται τιμές προσφορών και μόνο (χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης της συναλλαγής εντός του site) τα συνεργεία έχουν το δικαίωμα να μη περιλάβουν το ΦΠΑ στις προσφορές τους, δηλώνοντάς το όμως ξεκάθαρα όταν δεν περιλαμβάνεται. Το να εμφανίζονται όμως προσφορές με ΦΠΑ μαζί με κάποιες προσφορές άνευ ΦΠΑ, δημιουργεί στρέβλωση και μη ισότιμη σύγκριση μεταξύ των συνεργείων μας. Για το λόγο αυτό όλες οι τιμές που βλέπεις αναγράφονται προ ΦΠΑ.

Σου κρατάμε σταθερή τη τιμή για 30 ημέρες! Ακόμα και αν ακριβύνουν τα ανταλλακτικά σου εσύ θα πληρώσεις τα ίδια. Βέβαια πρακτικά δεν έχουμε δει ακόμα κάποιον να θέλει να κλείσει ραντεβού με συνεργείο για 20 μέρες μετά ή αργότερα, άλλα δεν πειράζει, εάν θες πλέον μπορείς να είσαι εσύ ο πρώτος χωρίς παραπάνω κόστος!

Οι προσφορές που θα δεις στον autoduder χτίζονται βάσει επώνυμων after market ανταλλακτικών που ταιριάζουν ακριβώς βάσει κωδικού με το αυτοκίνητό σου! Σου προσφέρουμε με ξεκάθαρο τρόπο δύο επιλογές ποιότητας ανταλλακτικών:

(1) Εάν αυτή τη περίοδο έχεις περιορισμένο budget και θες να κάνεις την απολύτως απαραίτητη συντήρηση με ασφάλεια και ελάχιστο κόστος, o autoduder βρίσκει καθημερινά για σένα τα κατάλληλα economy ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Αν επιλέξεις economy, τα ανταλλακτικά σου θα είναι:

 • Επώνυμα, με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας του κατασκευαστή.
 • 100% σωστής εφαρμογής βάσει κωδικού για το αυτοκίνητό σου.
 • Μεγάλης εμπορικής κυκλοφορίας, δοκιμασμένα στην αγορά επί σειρά ετών.
 • Επαρκούς ποιότητας και διάρκειας αντοχής σε συνθήκες νορμάλ χρήσης.
 • Ασύγκριτα φθηνά σε κόστος

(2) Εάν έχεις υψηλές απαιτήσεις αλλά και δεν θέλεις να ξοδέψει μία περιουσία, o autoduder βρίσκει καθημερινά για σένα τα καλύτερα after market ανταλλακτικά στη σωστή τιμή! Αν επιλέξεις premium, τα ανταλλακτικά σου θα είναι:

 • Επώνυμα, με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας του κατασκευαστή.
 • Ποιότητας A’ ή εφάμιλλης με τα γνήσια ανταλλακτικά. Πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται σε καινούργια αυτοκίνητα ως γνήσια ανταλλακτικά 1ης τοποθέτησης!
 • 100% σωστής εφαρμογής βάσει κωδικού για το αυτοκίνητό σου.
 • Μεγάλης εμπορικής κυκλοφορίας, δοκιμασμένα στην αγορά επί σειρά ετών.
 • Υψηλής ποιότητας και αντοχής ακόμα και σε απαιτητική χρήση.
 • Πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με τα «επίσημα» ανταλλακτικά.

Εάν θες να δεις όλες τις επιλογές των επώνυμων ανταλλακτικών του autoduder κάνε κλικ εδώ. Εάν παρόλα αυτά έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα ανταλλακτικά, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να ζητήσεις αναλυτική ενημέρωση από το συνεργείο κατά το ραντεβού.

Σημείωση: Όπως αναγράφεται και στους όρους χρήσης, o autoduder δεν προτείνει ούτε χρησιμοποιεί ανώνυμα (no-name, χύμα στο κουτί) ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Με τον autoduder, πραγματική οικονομία σημαίνει ξέρω τί αγοράζω και αγοράζω πάντα επώνυμο και καινούργιο!

Έχεις δίκιο, και εμείς το ίδιο αναρωτιόμαστε μερικές φορές… αλλά από την ανάποδη μεριά: Πώς είναι δυνατόν στην αγορά να υπάρχουν τόσο υψηλές τιμές,ιδίως σε τυποποιημένες εργασίες; Ίσως δεν εκπλαγείς αν μάθεις ότι αρκετά συνεργεία πωλούν ανταλλακτικά στο 200% της αξίας τους ή χρεώνουν εργασία ανάλογα με το πορτοφόλι του πελάτη ή το lifestyle της περιοχής. Σε μία αγορά που δεν υπάρχει δημόσια αξιολόγηση και σύγκριση τιμών, αυτά τα φαινόμενα δεν λείπουν και όποιος ισχυρίζεται ότι δεν την έχει πατήσει, να σηκώσει το χέρι του! Για εμάς ένα καλό συνεργείο, δεν είναι μόνο αυτό που κάνει σωστή δουλειά αλλά την κάνει και στη σωστή τιμή. Τα συνεργεία που συμμετέχουν και μοιράζονται τη φιλοσοφία του autoduder δεν πιστεύουν στη λογική «της αρπαχτής», προτιμούν να μην σε χρεώσουν παραπάνω από όσο πρέπει στο service, ώστε να χτίσουν μαζί σου μία σχέση εμπιστοσύνης και για την επόμενη φορά που θα χρειαστείς συνεργείο. Τόσο απλό!

Εάν θέλεις να εξυπηρετηθείς στην ώρα σου, καλό θα είναι την ημέρα του ραντεβού να έχεις εμφανιστεί μέχρι τις 10πμ στο συνεργείο. Αν δεις ότι δεν προλαβαίνεις ή θες να πας πιο αργά, καλύτερα να μιλήσεις με το συνεργείο τουλάχιστον μία ημέρα πριν, για να οργανώσετε και οι δύο σωστά το πρόγραμμά σας!

Το συνεργείο ρυθμίζει έτσι το ημερολόγιό του, ώστε αν κλείσεις ραντεβού μία συγκεκριμένη ημέρα, να μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητό σου έτοιμο αυθημερόν. Σε περίπτωση που συμφωνήσεις να γίνουν επιπλέον εργασίες στο αυτοκίνητο, τότε το χρόνο παραλαβής θα τον συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Το συνεργείο γνωρίζει ότι ένα από τα πράγματα που δέχεται είναι βαθμολογία από εσένα και αν τηρήθηκαν οι χρόνοι παραλαβής που συμφωνήσατε!

Επιλέγουμε τα συνεργεία λαμβάνοντας υπόψη αρκετά κριτήρια. Ένα βασικό κριτήριο είναι η καλή φήμη των συνεργείων στην αγορά ανάμεσα στους πελάτες και τους προμηθευτές ανταλλακτικών. Ένα άλλο κριτήριο είναι η αναλογική γεωγραφική κάλυψη, τόσο ανά μάρκα αυτοκινήτου, όσο και ανά εργασία. Π.χ. δεν έχει νόημα να έχουμε 5 συνεργεία SMART σε μία περιοχή ενώ δεν έχουμε κανένα σε μία άλλη περιοχή. Επιπλέον, δείχνουμε σαφή προτίμηση σε συνεργεία που έχουν άνεση στη χρήση του internet και mobile εφαρμογών και καλωσορίζουν την τεχνολογική πρόοδο ως μέρος της δουλειάς τους. Τέλος, επιλέγουμε τα συνεργεία που καταλαβαίνουμε ότι μοιράζονται τις αξίες και τις αρχές μας και δεν φοβούνται την υγιή πρόκληση να μπουν στη μάχη της σύγκρισης με ισοτιμία και διαφάνεια αλλά και να δεχθούν δημοσίως τις αξιολογήσεις σας! Ο τυπικός έλεγχος που κάνουμε σε κάθε συνεργείο, αφορά ,κυρίως, στην άδεια εξάσκησης επαγγέλματος μηχανικού/ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων, ώστε να ξέρετε ότι μόνο πιστοποιημένα χέρια θα έρθουν σε επαφή με το αυτοκίνητό σας.

Θα ήταν σφάλμα εάν κάναμε το αντίθετο, σου θυμίζουμε ότι ο autoduder δεν είναι online τηλεφωνικός κατάλογος! Η δική μας δουλειά δεν είναι απλώς να βρίσκεις συνεργεία αλλά να βρίσκεις τα σωστά συνεργεία. Στα αποτελέσματα δεν βλέπεις ονόματα συνεργείων για πολλούς λόγους:
1. Καταρχήν σου δίνουμε όλα τα στοιχεία των συνεργείων που έχει νόημα να συγκρίνεις: Τιμές, αξιολογήσεις και συστάσεις πελάτων, δωρεάν παροχές, περιοχή και ωράριο λειτουργίας.
2. Το τυπικό όνομα του συνεργείου για εμάς δεν είναι στοιχείο σύγκρισης γιατί το ουσιαστικό όνομα του συνεργείου το φτιάχνουν οι αξιολογήσεις των πελάτων και όχι μια ταμπέλα ή μία διαφήμιση. Για σκέψου το… Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε κανείς κακόπιστα να ισχυριστεί ότι ένα συνεργείο θα είχε κίνητρο να βάλει φίλους και γνωστούς να του δώσουν «άριστες» αξιολογήσεις στο autoduder ώστε να διαφημίζεται στα αποτελέσματα. Η ανωνυμία του συνεργείου στα αποτελέσματα εγγυάται ότι οι αξιολογήσεις των πελατών που βλέπεις είναι πραγματικές και αξιόπιστες!
3. Οι πολύ χαμηλές τιμές που βλέπεις στα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι εφικτές αν πας στα ίδια συνεργεία εκτός autoduder. Εάν δείχναμε τιμές με όνομα συνεργείου, αρκετοί πελάτες που θα ζητήσουν απευθείας από το συνεργείο τηλεφωνικά την ίδια τιμή προσφοράς autoduder, δεν θα είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθούν τόσο οι πελάτες, όσο και το συνεργείο.

Αμέσως μόλις κλείσεις το ραντεβού online, θα δεις τόσο στην οθόνη σου όσο και σε σχετικό email που θα λάβεις (επιπλέον θα έχεις επιλογή να λάβεις sms) το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας του συνεργείου σου, ώστε να τους καλέσεις απευθείας, αν χρειάζεσαι κάτι. Επίσης, στέλνουμε ταυτόχρονα και τα δικά σου στοιχεία επικοινωνίας στο συνεργείο ώστε να σε καλέσουν αυτοί, αν κάτι χρειαστεί αναφορικά με το ραντεβού σου.

Κάθε ραντεβού που κλείνεις κινητοποιεί και δεσμεύει αρκετό κόσμο! Ο διανομέας ανταλλακτικών προετοιμάζει το πακέτο των ανταλλακτικών που θα χρειαστείς για έγκαιρη παράδοση στο συνεργείο τη μέρα του ραντεβού και το συνεργείο δεσμεύει το πρόγραμμά του για να σε εξυπηρετήσει σωστά. Δίνεις τον αριθμό του κινητού σου, αφενός για να μπορεί εύκολα το συνεργείο να μιλήσει μαζί σου αν κάτι προκύψει πριν το ραντεβού και αφετέρου για να μην μπορεί αβίαστα ο οποιοσδήποτε να κλείνει ψεύτικα ραντεβού μέσω του autoduder, στερώντας από το συνεργείο τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει εσένα την ημέρα που επιθυμείς!

Βεβαίως και μπορείς! Τη μέρα την αλλάζεις όσες φορές θες, απλά προσπάθησε να μη γίνεται στο «παρα πέντε» και ταλαιπωρείς το συνεργείο. Μπορείς να αλλάξεις ημέρα είτε μέσα από τον autoduder, είτε τηλεφωνικά με το συνεργείο (σου προτείνουμε το πρώτο για ευκολία). Η ακύρωση επίσης επιτρέπεται μέσω του autoduder. Συνεχόμενες ακυρώσεις επιτρέπονται μέχρι 2 κάθε 30 ημέρες, (στη 3η ακύρωση εντός του μήνα ενεργοποιείται αυτόματη φραγή στη λειτουργία των ραντεβού για 1 μήνα) με στόχο να διασφαλίζεται η ορθή χρήση του autoduder.

Κάθε ραντεβού κινητοποιεί και δεσμεύει αρκετό κόσμο! Ο διανομέας ανταλλακτικών προετοιμάζει το πακέτο των ανταλλακτικών για έγκαιρη παράδοση στο συνεργείο τη μέρα του ραντεβού και το συνεργείο δεσμεύει το πρόγραμμά του για να εξυπηρετήσει σωστά και υπεύθυνα. Εάν κάποιος/α δεν εμφανιστεί τη μέρα του ραντεβού χωρίς να έχει ενημερώσει (είτε τον autoduder, είτε το συνεργείο), θεωρούμε ότι  απλά το ξέχασε γιατί πιθανώς του/της έτυχε κάτι πραγματικά επείγον, οπότε μπορεί να ξανακλείσει νέο ραντεβού μία άλλη μέρα. Εάν τώρα δεν εμφανιστεί και στο επόμενο ραντεβού, δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το κλείσιμο ραντεβού για διάστημα 6 μηνών. Σε περιπτώσεις μη υπεύθυνης χρήσης του autoduder αναγκαστικά θα προτιμήσουμε να διαθέτουμε το χρόνο των συνεργείων μας στο να εξυπηρετήσουν τα ραντεβού που εμφανίζονται!

Πολύ απλά η πληρωμή σου γίνεται μόνο στο συνεργείο, στο τέλος με τη παραλαβή του αυτοκινήτου σου. Ο autoduder δεν θα σου ζητήσει ποτέ χρήματα, γιατί δεν είναι e-shop ανταλλακτικών, ούτε πουλάει υπηρεσίες συνεργείων. Πέραν της συγκριτικής απεικόνισης των τυποποιημένων προσφορών και το κλείσιμο των ραντεβού, ο autoduder δεν γνωρίζει εκ των προτέρων, εάν το αυτοκίνητο που καταχώρησες είναι το σωστό που θα εμφανιστεί στο ραντεβού. Επίσης δεν γνωρίζει, εάν κατά τη διάρκεια του ραντεβού συμφωνήσεις με το συνεργείο να τροποποιηθούν οι αρχικές εργασίες ή να προστεθούν και άλλες εργασίες κατόπιν του ελέγχου που θα γίνει στο αυτοκίνητό σου. Ο autoduder είναι ουδέτερος και δεν παρεμβάλλεται στην συναλλαγή σου με το συνεργείο, συνεπώς δεν δικαιούται από το ρόλο του να εισπράξει προκαταβολικά οποιοδήποτε ποσό εκ μέρους του συνεργείου, ιδίως μάλιστα εάν εσύ στη πορεία έχεις συμφωνήσει το ποσό αυτό να αλλάξει είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Απλά και ξεκάθαρα: Τα συνεργεία τα αξιολογεί μόνο όποιος κλείνει ραντεβού μέσω autoduder. Με αυτό τον τρόπο ξέρεις στα σίγουρα ότι οι βαθμολογίες των συνεργείων μας στις προσφορές που βλέπεις είναι πραγματικές, αξιόπιστες και μπορείς να στηριχτείς σε αυτές. Μόλις ολοκληρωθεί το ραντεβού σου, θα σου έρθει και εσένα ειδοποίηση με email/sms για να αξιολογήσεις το συνεργείο σου και να μετρήσει η γνώμη σου! Η βαθμολογία αυτή θα παραμένει ανοιχτή για 3 μήνες εάν αλλάξεις γνώμη και αποφασίσεις να την τροποποιήσεις.

Η αξιολόγησή σου επηρεάζει μεν τη συνολική βαθμολογία του συνεργείου αλλά παραμένει πάντα ανώνυμη. Σε περίπτωση που έβαλες χαμηλή βαθμολογία, άφησέ το επάνω μας: θα προθυμοποιηθούμε εμείς να μάθουμε ποιό είναι το παράπονό σου και θα ζητήσουμε εμείς από το συνεργείο εάν μπορεί να επανορθώσει και να διορθώσει την κακή εικόνα που σου δημιουργήθηκε. Ακόμα και εκεί όμως το συνεργείο δεν θα γνωρίζει την ακριβή βαθμολογία που έδωσες. Πολύ απλά, η δουλειά μας σαν «φίλος σου στο service» είναι να βοηθούμε να λύνονται αχρείαστες παρεξηγήσεις (συχνό φαινόμενο) και όχι να δημιουργούνται!

Οι τιμές των προσφορών ισχύουν μόνο με συγκεκριμένα επώνυμα after market ανταλλακτικά. (Αν θες να ξαναδείς την επώνυμη γκάμα ανταλλακτικών, κάνε κλικ εδώ.) Οι συνολικές επιλογές μάρκας σε κάθε ανταλλακτικό στην αγορά μπορεί να είναι δεκάδες! Στον autoduder οι τιμές χτίζονται πάνω σε μία ισορροπημένη γκάμα ανταλλακτικών που είναι μεν αρκετά μεγάλη για να έχεις πάντα ποιοτικές επιλογές, αλλά έχει και σαφή όρια δε για να μπορούν να διαπραγματεύονται τα συνεργεία μας με τους εισαγωγείς ανταλλακτικών τις καλύτερες τιμές της αγοράς για εσένα! Εάν επιθυμείς διαφορετική μάρκα ανταλλακτικών, το συνεργείο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σε εξυπηρετήσει, καθώς η χρήση των προτεινόμενων ανταλλακτικών της προσφοράς δεν είναι υποχρεωτική. Στη περίπτωση αυτή, το συνεργείο υποχρεούται να σε ενημερώσει για τη νέα τιμή (με τα διαφορετικά ανταλλακτικά) και εσύ ελεύθερα αποφασίζεις τί θα επιλέξεις.

Η τιμή της προσφοράς που κλείνεις για το ραντεβού περιλαμβάνει μόνο τις εργασίες που ζήτησες και τις δωρεάν παροχές (για το αυτοκίνητο που δήλωσες) και τίποτε άλλο. Εάν το συνεργείο διαγνώσει μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου σου ότι πρέπει να γίνουν επιπλέον εργασίες, υποχρεούται να σε ενημερώσει αναλυτικά γι’ αυτές καθώς και για το επιπλέον κόστος τους. Το συνεργείο θα εκτελέσει (και κατά συνέπεια θα χρεώσει) μόνο αυτές τις επιπλέον εργασίες που θα έχουν τη σύμφωνη γνώμη σου.

Ας το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο: Το συνεργείο μπορεί όντως να σε χρεώσει παραπάνω από την προσφορά μόνο εάν (α) έχεις συμφωνήσει να τοποθετηθούν ανταλλακτικά ακριβότερου κόστους από αυτά της προσφοράς ή/και (β) έχεις συμφωνήσει να εκτελεσθούν επιπλέον εργασίες από αυτές της προσφοράς. Σε κάθε περίπτωση, το ποσό που επιτρέπεται να σε χρεώσει επιπλέον θα πρέπει να το έχεις ήδη συμφωνήσει με το συνεργείο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα σου στείλουμε αμέσως εμείς επιβεβαίωση μέσω email/sms των επιπλέον χρεώσεων που συμφώνησες πριν γίνουν οι χρεώσεις αυτές. Εάν κατά τη διάρκεια του ραντεβού πιστεύεις ότι το συνεργείο θέλει να σε χρεώσει επιπλέον, χωρίς τη δική σου συμφωνία, τότε απλά επικοινώνησε άμεσα με τον autoduder, το «φίλο σου στο service». Θα συνεννοηθούμε εμείς με το συνεργείο για να λυθεί άμεσα η παρεξήγηση!

Εάν κατά τη διάρκεια του ραντεβού έχεις κάποιο παράπονο ή δυσαρέσκεια και νιώσεις ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το συνεργείο, τότε απλά επικοινώνησε αμέσως με τον autoduder, το «φίλο σου στο service». Θα μιλήσουμε εμείς με το συνεργείο για να λυθεί άμεσα η παρεξήγηση!

Γιατί μόνο έτσι έχει νόημα η σύγκριση των προσφορών! Ένα καλό γενικό συνεργείο θα κάνει εξαιρετική δουλειά στις τυποποιημένες ή μη εργασίες του ραντεβού αλλά κατά κανόνα ένα εξειδικευμένο συνεργείο είναι ακόμα περισσότερο προετοιμασμένο να ανταποκριθεί σε ένα πιο επιπλέον σύνθετο πρόβλημα ή πιο ειδική επισκευή που μπορεί να ζητήσεις στο ραντεβού. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις το γενικό συνεργείο θα σε καλύψει εξίσου καλά και θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος, επιλέγοντας το εξειδικευμένο συνεργείο ξέρεις ότι υπάρχει συγκριτικά αυξημένη εμπειρία / εργαλεία / διαγνωστικά στη συγκεκριμένη μάρκα του αυτοκινήτου σου. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα: Οι μηχανικοί περνούν τακτικά από τεχνικά σεμινάρια, τα διαγνωστικά και τα εργαλεία είναι πάντα γνήσια και τελευταίας τεχνολογίας, συνήθως σου παρέχουν εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών (υπό όρους), αλλά και περισσότερες δωρεάν παροχές, όπως πλυσίματα, αυτοκίνητα εξυπηρέτησης, πληρωμή με άτοκες δόσεις κλπ. Από την άλλη πλευρά όμως οι προσφορές τους είναι γενικά πιο ακριβές, συνεπώς το ζήτημα είναι να ζυγίσεις τί πληρώνεις σαν πελάτης σε σχέση με το τί παίρνεις! Η τελική απόφαση είναι πάντα δική σου, αλλά οι επιλογές δεν μπορεί να σε παραπλανούν. Πολύ απλά είναι λάθος να βλέπεις δύο φαινομενικά όμοιες προσφορές με τη μία να είναι €40 πιο ακριβή από την άλλη, χωρίς όμως να γνωρίζεις ότι η ακριβότερη προσφορά προέρχεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η δουλειά του autoduder είναι να σου παρουσιάζει τα στοιχεία των προσφορών με τρόπο που βγάζουν νόημα.

Εννοούμε ότι το συνεργείο θα αναλάβει το πήγαινε-έλα του αυτοκινήτου σου στο ΚΤΕΟ, καθώς και όλη τη συνεννόηση με το ΚΤΕΟ ενώ θα εξοφλήσει το ΚΤΕΟ για λογαριασμό σου χωρίς εσύ να ταλαιπωρηθείς ή να πληρώσεις κάτι γι’  αυτή την εξτρά υπηρεσία. Το μόνο που θα πληρώσεις στο συνεργείο κατά την παραλαβή θα είναι το καθαρό κόστος του ΚΤΕΟ σαν να πήγαινες το αυτοκίνητό  σου ο ίδιος.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, και η χρήση τους περιορίζεται αυστηρά στο πλαίσιο λειτουργίας του autoduder. Διάβασε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης αναφορικά με τα προσωπικά σου δεδομένα ,και μη διαστάσεις να μας ρωτήσεις αν έχεις κάποια απορία.

Μπορείς να κλείσεις μέχρι και 2ο ραντεβού μέχρι να ολοκληρωθεί το 1ο εάν έχεις αποθηκεύσει το αυτοκίνητό σου. Το ίδιο ισχύει για κάθε αυτοκίνητο που αποθηκεύεις με μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης τα 5 αυτοκίνητα.

Για τις εργασίες που έχεις κλείσει ραντεβού το κόστος δεν αλλάζει, εκτός εάν κατά το ραντεβού αποφασίσεις σε συμφωνία με το συνεργείο να τοποθετηθούν πιο ακριβά ανταλλακτικά. Το συνεργείο υποχρεούται να σε ενημερώσει και να πάρει την έγκρισή σου για το επιπλέον κόστος. Επίσης εάν το συνεργείο κρίνει ότι πρέπει να γίνουν επιπλέον εργασίες στο αυτοκίνητό σου, υποχρεούται να σου τις εξηγήσει, να αναφέρει το κόστος και να ζητήσει την έγκρισή σου. Σε περίπτωση που το συνεργείο σε χρεώσει επιπλέον της προσφοράς για ακριβότερα ανταλλακτικά ή για επιπλέον εργασίες χωρίς την έγκρισή σου, για εμάς θεωρείται αθέτηση τιμής! Στην απίθανη αυτή περίπτωση, η λύση είναι απλή: Κάλεσε αμέσως τον autoduder, το φίλο σου στο service και άφησέ το επάνω μας!

Σε αυτή τη περίπτωση ό,τι πει το συνεργείο! Οι τιμές των προσφορών περιλαμβάνουν μαζί ανταλλακτικά και εργασία και ισχύουν με συγκεκριμένα επώνυμα after market ανταλλακτικά που προμηθεύει το συνεργείο. (Αν θες να ξαναδείς την επώνυμη γκάμα ανταλλακτικών, κάνε κλικ εδώ.). Εάν κλείσεις ραντεβού μέσω autoduder και ζητήσεις από το συνεργείο χαμηλότερη τιμή για τοποθέτηση των δικών σου ανταλλακτικών, αυτό αφορά πλέον εσένα και το συνεργείο δεδομένου ότι προφανώς σε αυτή τη περίπτωση η προσφορά autoduder δεν ισχύει. Επίσης, εάν το συνεργείο δεχθεί να τοποθετήσει τα δικά σου ανταλλακτικά δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη πιθανή αστοχία τους ή να αξιολογηθεί αρνητικά για αυτή. Απλό και δίκαιο.

Γιατί πολύ απλά εμείς δεν είμαστε, ούτε μας ανήκει κάποιο συνεργείο! Επίσης, δεν εξαρτόμαστε και δεν ανήκουμε σε κανένα δίκτυο συνεργείων, όμιλο εισαγωγής αυτοκινήτων ή ανταλλακτικών! Έχουμε μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή, να σου δώσουμε τον έλεγχο στη συντήρηση του αυτοκινήτου σου και για το στόχο αυτό κρινόμαστε μόνο από εσένα και κανέναν άλλον! Στο μεγάλο αυτό στοίχημα δεν είμαστε μόνοι μας. Συμμετέχουν και αποδέχονται την πρόκληση της σύγκρισης τιμών και της δημόσιας αξιολόγησης πολλά συνεργεία σε κάθε γειτονιά της Αττικής, που πιστεύουν μαζί μας ότι και αυτή η αγορά πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο. Εσύ, καλώς μπορείς να έχεις «το δικό σου» συνεργείο, αλλά τα συνεργεία που θα βρεις στον autoduder δεν χωρίζονται ποτέ σε λιγότερο ή περισσότερο δικά μας. Για το λόγο αυτό δεν σου δείχνουμε καν το όνομα των συνεργείων πριν τα επιλέξεις, ούτε και δεχόμαστε να διαφημιστούν στον autoduder. Παρουσιάζουμε ισότιμα και αντικειμενικά όλες τις προσφορές και ο καλύτερος ας πάρει τη δουλειά. Μοναδική διαφήμιση που επιτρέπουμε είναι οι δικές σας αξιολογήσεις. Τέλος, είμαστε μαζί σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού service σε ό,τι χρειαστείς, για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβεις την προσφορά που σου υποσχέθηκαν αλλά και το σεβασμό που σου αξίζει σαν πελάτης. Εάν μοιράζεσαι τις αξίες μας, κάνε σήμερα μία δοκιμή εδώ να μας δεις και στη πράξη!

Γιατί ο καλός ο φίλος, στο service φαίνεται!