×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.67
6485
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Ο δήμος Διόνυσος, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι του Αττικού λεκανοπεδίου. Στα όρια του, συμπεριλαμβάνονται 68,66 τ. χλμ. εδάφους.

Σύμφωνα με την τελευταία πληθυσμιακή απογραφή του 2011, υπάρχουν πάνω από 40.193 καταγεγραμμένοι μόνιμοι κάτοικοι. Πέρα από τη ζώνη του Διονύσου, στο πλαίσιο του δήμου, είναι ακόμα οι περιοχές Άνοιξη, Δροσιά, Ροδόπολη, Κρυονέρι, Σταμάτα και Άγιος Στέφανος. Τέλος η περιοχή του Αγίου Στεφάνου, αποτελεί την επίσημη έδρα του δήμου. Εκεί υπάρχουν αρκετά εξουσιοδοτημένα, γενικά ή και εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων.

Καθημερινά αντιμετωπίζουν τρακαρισμένα, ή απλώς χαλασμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ανάγκη από επισκευές και επιδιορθώσεις.

Μερικές από τις τυπικές εργασίες που συνηθίζει να χρειάζεται ένα όχημα συστηματικά, είναι το μικρό ή μεγάλο σέρβις που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών κινητήρα, αλλαγή φίλτρου καμπίνας, αέρα και λαδιών, αλλαγή μικρού εξωτερικού ιμάντα (δυναμό) και υγρών φρένων. Ορισμένες πιο σύνθετες και χρονοβόρες, είναι η αλλαγή σετ συμπλέκτη με βαλβολίνες, ο εσωτερικός ιμάντας / καδένα χρονισμού, η επισκευή και τοποθέτηση κεντρικού άξονα, το ίσιωμα και η τοποθέτηση δίσκων, όπως και αρκετές ακόμα.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!