×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο για SUBARU

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

SUBARU
4.78
6574
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

SUBARU

Η επιχείρηση SUBARU, είναι μία εταιρία ιαπωνικής προέλευσης, με ενεργό δράση στον κλάδο της αυτοκίνησης. Ο ιδρυτής της βιομηχανίας ονομάζεται Kenji Kita, καθώς η ίδια έχει πατρίδα την πρωτεύουσα της χώρας, το Τόκιο.

Η δημιουργία της εταιρίας προέκυψε ύστερα από την συγχώνευση έξι άλλων επιχειρήσεων, το έτος 1955, γεγονός που είχε άρρηκτη σχέση με την προέλευση της επωνυμίας της. Ενώ στα ελληνικά μπορεί η ονομασία SUBARU, να μην θυμίζει το οτιδήποτε, η σημασία της στα ιαπωνικά είναι κάτι το οποίο αξίζει να αναφερθεί.

Μεταφράζεται ως το αστρικό συνονθύλευμα των Πλειάδων, έξι από τις οποίες είναι ορατές στον κόσμο με γυμνό μάτι, όσες δηλαδή και οι επιχειρήσεις που συγχωνεύτηκαν. Τα αυτοκίνητα του brand, είναι ευρέως γνωστά για την προσθήκη ενός κινητήρα εν ονόματι boxer, σε συνδυασμό με την λειτουργία της μόνιμης τετρακίνησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας, είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στο κοινό υψηλές αποδόσεις ταχύτητας, σε σχετικά προσιτές τιμές. Στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, η αυτοκινητοβιομηχανία SUBARU, έχει ορίσει αντιπροσώπους στα κυριότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, όπως στη Στερεά , τη Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Κρήτη. Ορισμένοι πιο γνωστοί  εκπροσώποι είναι οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., οι OK PERFORMANCE | ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ Κ. – ΓΚΙΖΑΝΗ Β. Ο.Ε., ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. και Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. Στους ελληνικούς δρόμους και στην αγορά αυτοκίνησης, τα δύο πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας είναι τόσο το Subaru Forester, όσο και το Subaru Impresa.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!