| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1854

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.740218305263157

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ο δήμος του Μαραθώνα, αρχικά συστάθηκε το 1835. Στη συνέχεια, με το πέρασμα κάποιων χρόνων, το 1912, ο δήμος διασπάστηκε και αντικαταστάθηκε από πολλές και διαφορετικές, μικρές κοινότητες. Μετά από κάποια χρόνια, πραγματοποιήθηκε ξανά η αναγνώριση του δήμου, το 1989.

Τη σημερινή εποχή, ο δήμος με την ονομασία Μαραθώνας, βρίσκεται στην περιφέρεια της Αττικής, και περιλαμβάνει στα σύνορά του την Νέα Μάκρη, τις κοινότητες Βαρνάβα και Γραμματικό, καθώς και τον Μαραθώνα, που μάλιστα αποτελεί και την έδρα του. Όλες αυτές οι περιοχές, καταλαμβάνουν 226,55 τ. χλμ. εδάφους και προσφέρουν μόνιμες κατοικίες σε πάνω από 33.423 άτομα.

Ακόμα, στον Μαραθώνα, υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων, εξειδικευμένα, εξουσιοδοτημένα, αλλά και γενικά. Τα συνεργεία αυτά αναλαμβάνουν μεγάλα η μικρά σέρβις (service), καθώς και αλλαγές σε ιμάντες, μπουζί, τακάκια, δίσκους, καθώς και άλλες εργασίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου.

Με τις συντηρήσεις αυτές, πραγματοποιούνται εργασίες, όπως αλλαγή φίλτρου καμπίνας, λαδιών και αέρα, συμπλήρωμα λιπαντικού (λάδια), αλλαγή ιμάντα και άλλα. Η συντήρηση του αυτοκινήτου παρακάμπτεται συχνά από τους οδηγούς, με αποτέλεσμα την σταδιακή καταστροφή των αυτοκινήτων.