×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΚΗΦΙΣΙΑ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.78
6574
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο δήμος της Κηφισιάς, περιλαμβάνει πάνω από 47.332 μόνιμους κατοίκους. Λέγεται, πως η ονομασία του, προήλθε από τους παλαιούς ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι όποτε ήθελαν να αναφερθούν σε εκείνο το μέρος χρησιμοποιούσαν την έκφραση “εκεί φυσά”, λόγω των ισχυρών ανέμων. Παραμένοντας στο παρελθόν, ο οικισμός της Κηφισιάς αποτέλεσε κοινότητα, το 1925.

Αφού πέρασαν είκοσι περίπου χρόνια, η κοινότητα μετατράπηκε σε δήμο. Ακόμα, η Κηφισιά θεωρείται μία από τις δώδεκα αρχαιοελληνικές Αττικές πόλεις.

Σήμερα, η περιοχή της Κηφισιάς, συνορεύει με την Νέα Ερυθραία, τα Μελίσσια, το Μαρούσι, την Λυκόβρυση, την Μεταμόρφωση, την Πεύκη, την Πεντέλη καθώς και με τον δήμο των Αχαρνών. Εκεί υπάρχουν πολλές δενδρόφυτες εκτάσεις, με σήμα κατατεθέν το πεύκο.

Επίσης, τα οικοδομημένα μέρη της ζώνης, είναι άρτια ρυμοτομημένα. Το ίδιο το κέντρο της Κηφισιάς, είναι πόλος έλξης πολλών ατόμων, καθώς εκεί υπάρχει τόσο μία ποικίλη αγορά, όσο και πολλά γραφεία διαφόρων εταιριών.

Εκτός από τα γραφεία και την υπόλοιπη αγορά, στην περιοχή υπάρχουν και πολλά συνεργεία αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ τα οποία εξυπηρετούν, αντιμετωπίζοντας καθημερινά σκασμένα λάστιχα, χαλασμένα τακάκια και αναρτήσεις, τυπικά σέρβις (service), μπαταρίες προς αλλαγή και πολλά ακόμα.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!