×

Βρες εδώ καλό & οικονομικό συνεργείο στην περιοχή ΑΧΑΡΝΑΙ

Σύγκρινε τιμές με τοποθέτηση από 200+ συνεργεία σε 1′
Κλείσε ραντεβού & κέρδισε έως 60%

4.78
6574
αξιολογησεις

Εγγυημένες τιμές έως και -60%

Αληθινές κριτικές & ελεγμένα συνεργεία

Κλείσιμο ραντεβού online, εύκολα!

ΑΧΑΡΝΑΙ

Ο δήμος των Αχαρνών (Αχαρναί), είναι ένας σχετικά νεοσύστατος δήμος. Βέβαια με τη συγκεκριμένη ονομασία, προϋπήρχε από το 1835. Πέντε χρόνια ύστερα από τη δημιουργία του, μετονομάστηκε ως δήμος Χασίας.

Το 1912, ένα εξαιρετικά μεγάλο μέρος του, αποσπάστηκε και εντάχθηκε στο Μενίδι. Τότε, πραγματοποιήθηκε η σύμπτυξη των οικισμών του Μενιδίου, του Καματερού, του Τατοΐου και της Βαρυμπόμπης.

Το 1915, μετατράπηκε στην ανεξάρτητη κοινότητα των Αχαρνών, από την οποία όμως αποσχίστηκε το Καματερό και εντάχθηκε στο δήμο των Αθηνών. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, το 1946, η κοινότητα μετατράπηκε σε δήμο, ύστερα από την απόσπαση των οικισμών Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες και Ζεφύρι.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, η εφαρμογή του πλάνου Καλλικράτης, το 2011, προέβλεψε την ανασύσταση του δήμου, εντάσσοντας στα όρια του και τους Θρακομακεδόνες, κάτι το οποίο ισχύει μέχρι και σήμερα. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο δήμος συμπεριλαμβάνει 106.943 μονίμους κατοίκους.

Στα σύνορα του εμπεριέχεται και ένα τμήμα της Πάρνηθας. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ανάγκη από συνεργεία αυτοκινήτων στις Αχαρνές, καθημερινά. Είναι κλασικό φαινόμενο τα αυτοκίνητα να μην συντηρούνται σωστά και έτσι να παρουσιάζουν προβλήματα. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά, είναι θέματα με τα φρένα, τα τακάκια, το ψυγείο και τα λάδια τις μηχανής. Επίσης οι οδηγοί παραμελούν πολλές φορές να αλλάζουν τα ελαστικά τους την εποχή που ενδείκνυται, πηγαίνοντας σε αρμόδια βουλκανιζατέρ, εκθέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους συνεπιβάτες, αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς.

6.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ήδη
βρήκαν το νέο τους συνεργείο!