6+1 οδηγίες επιβίωσης για parking στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024 από Autoduder
shutterstock_293530175-sm

Μετράς αντίστροφα τις μέρες για το ταξίδι που ετοιμάζεις εδώ και καιρό;
Φτάνει επιτέλους αυτή η πολυπόθητη μέρα που θα ανοίξεις τα φτερά σου και το αεροπλάνο σου τα δικά του για να απογειωθείτε για μέρη μαγικά και ονειρεμένα;
Ή μήπως πλησιάζει αυτό το αεροπορικό ταξίδι που έχεις προγραμματίσει για business και θες όλα να γίνουν εύκολα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να ολοκληρώσεις τη δουλειά με ηρεμία και επιτυχία;

Μήπως έχεις οργανώσει τα πάντα εκτός από το parking και ψάχνεις τί να κάνεις με το αυτοκίνητο κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή; Γιατί να σκέφτεσαι πώς θα φτάσεις μέχρι το αεροδρόμιο Eλ. Βενιζέλος ή να έχεις την έννοια για το πού θα αφήσεις το αυτοκίνητό σου σε περίπτωση που δεν έχεις προστατευμένο parking;

Η λύση είναι πιο απλή από ότι θα πίστευες. Δες εδώ τις 6+1 οδηγίες επιβίωσης για εύκολο, γρήγορο και οικονομικό parking στο αεροδρόμιο από την εμπειρία του ParkAround, της No1 online υπηρεσίας parking, που σου λύνει τα χέρια στο θέμα της στάθμευσης του ΙΧ σου.

#1 Κάνε κράτηση online. Πριν το ταξίδι σου, κάνε μια αναζήτηση και ανακάλυψε τις προσφορές parking για το αεροδρόμιο που μπορείς να εξασφαλίσεις. Καταχώρησε τις ημερομηνίες και τις ώρες που θες να σταθμεύσεις και κάνε κράτηση για τη δική σου θέση. Με την κράτησή σου, εκτός από τη χαμηλότερη τιμή και τη θέση σου, εξασφαλίζεις και τη δωρεάν μεταφορά σου από και προς το αεροδρόμιο, αν επιλέξεις έναν από τους 11 ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στην περιοχή.

#2 Έλεγξε τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται από τους χώρους στάθμευσης. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις την υπηρεσία πλυσίματος (εσωτερικό, εξωτερικό ή και τα δύο). Με αυτό τον τρόπο, θα το βρεις καθαρό και αστραφτερό στην επιστροφή σου και θα εξοικονομήσεις χρόνο σε σχέση με το να το πλύνεις μια άλλη μέρα. Μάλιστα, ανάλογα με τη διάρκεια της στάθμευσης σου, σε ορισμένους χώρους το πλύσιμο θα γίνει εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορείς να κρατήσεις θέση υπό σκιά, όπου υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα. Αν αγαπάς το αυτοκίνητό σου και το φροντίζεις με σύμμαχο πάντα τον autoduder, είναι ευκαιρία να του προσφέρεις το κάτι παραπάνω.

#3 Με κλειδιά ή χωρίς; Αν αφήσεις τα κλειδιά στο parking, το όχημά σου θα σε περιμένει έτοιμο για παραλαβή στην είσοδο του χώρου στάθμευσης, όταν επιστρέψεις. Αν πάλι θες τα κλειδιά σου να ταξιδέψουν μαζί σου, επίλεξε τα αντίστοιχα parking που προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Αν πάλι έχεις επιλέξει πλύσιμο, τα κλειδια θα χρειαστεί να παραμείνουν στο parking.

#4 Πετάς τα μαύρα μεσάνυχτα; Μη σε ανησυχεί τί ώρα είναι η πτήση σου ή αν επιστρέφεις τα άγρια χαράματα. Όλοι οι χώροι στάθμευσης λειτουργούν όλο το 24ωρο και υπάρχει 24ωρη παρουσία φύλακα. Επιπλέον, η άμεση και δωρεάν μεταφορά σου από και προς την είσοδο του αεροδρομίου είναι πάντα εξασφαλισμένη.

#5 Ταξίδεψε σαν Celebrity. Η υπηρεσία Valet θεωρείται VIP αλλά είναι επίσης προσιτή και σε “κοινούς θνητούς”. Περιλαμβάνει την παράδοση και την παραλαβή του αυτοκινήτου σου απευθείας στην είσοδο του αεροδρομίου. Λίγο πριν φτάσεις στο αεροδρόμιο, ενημερώνεις το parking για να έρθουν να παραλάβουν το αυτοκίνητό σου. Στην επιστροφή σου, αφού παραλάβεις τις βαλίτσες, ενημερώνεις και πάλι και το αυτοκινητάκι σου περιμένει εκεί να σε υποδεχτεί. Όχι και άσχημα!

#6 Πλήρωσε online, με κάρτα ή μετρητά. Πέρα από την παραδοσιακή μέθοδο των μετρητών, μπορείς να πληρώσεις και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στους περισσότερους χώρους στάθμευσης. Η πληρωμή μπορεί να γίνει κατά την επιστροφή σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ολοκληρώσεις την κράτησή σου, επιλέγοντας την online πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις μια έγνοια λιγότερη.

#7 Bonus tip: Χρησιμοποίησε πάντα parking που είναι μέλη του δικτύου του ParkAround, που έχουν αξιολογηθεί χιλιάδες φορές για να διασφαλίσεις μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική εμπειρία στάθμευσης.

Σύγκρινε τις αποκλειστικές προσφορές και κλείσε μία ασφαλή, θέση στάθμευσης για το επόμενό σου ταξίδι από το ParkAround.gr ή από το App για iPhone ή Android.

(Και μη ξεχνάς ότι το ParkAround συνεργάζεται με 180+ χώρους στάθμευσης και σε βοηθάει να βρεις οικονομικό parking και στο κέντρο της πόλης αλλά και στο λιμάνι.)

Καλό Ταξίδι! 🙂