| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1858

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.739194842105262

ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ο δήμος του Ζωγράφου, βρίσκεται στον κεντρικό τομέα της Αθήνας. Η περιοχή, πήρε το όνομά της από τον ευεργέτη της, τον Ιωάννη Ζωγράφο. Ο ίδιος, το 1902, εξαγόρασε μεγάλο τμήμα της, το οποίο στη συνέχεια ρυμοτόμησε και οικοδόμησε. Έτσι, το μέρος ονομάστηκε, του Ζωγράφου. Ύστερα από σαράντα περίπου χρόνια από τότε που πήρε την ονομασία του το μέρος, η τότε κοινότητα μετατράπηκε σε αυτοδύναμο δήμο. Ο συγκεκριμένος δήμος, τη σημερινή εποχή, συνορεύει με τις περιοχές Αμπελόκηποι, Καισαριανή, Ιλίσια, Παπάγου – Χολαργός, Γουδί και Υμηττός. Στο πλαίσιο του, είναι η Πανεπιστημιούπολη, καθώς και η Πολυτεχνειούπολη. Τα συγκεκριμένα ιδρύματα, συμπεριλαμβάνουν σχολές όπως, η Φιλοσοφική, η Σχολή Θετικών Επιστημών, η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, η Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών και πολλές ακόμα. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το υψηλό κόστος των ενοικιαζόμενων κατοικιών της περιοχής. Στου Ζωγράφου, έχουν καταμετρηθεί πάνω από 71.126 μόνιμοι κάτοικοι. Ακόμα η περιοχή καταλαμβάνει 8,517 στρέμματα γης. Οι κάτοικοι της, χρησιμοποιούν τόσο τις συγκοινωνίες των λεωφορείων, όσο και των τρόλεϊ, προκειμένου να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ακόμα, κοντά είναι και ο σταθμός Αμπελόκηποι της μπλε γραμμής του μετρό. Στην περιοχή παρατηρούνται αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων όπως και πολλά βουλκανιζατέρ και φανοποιεία. Αν χρειαστεί κανείς αλλαγή στα λάδια ή στα φίλτρα βενζίνης, καμπίνας, αέρα και λαδιού, αλλαγή στα τακάκια και τους δίσκους, στους ιμάντες και τις σιαγόνες, αλλαγής στα λάστιχα και σε πολλά ακόμα ανταλλακτικά, οι μάστορες τις περιοχής εξυπηρετούν καθημερινά!

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.