| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΒΟΥΛΑ

Ο δήμος Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, προέκυψε από τη συνένωση αυτών των τριών, υπό την εφαρμογή του πλάνου Καλλικράτης το 2011. Έδρα του δήμου θεωρείται η Βούλα. Ο νέος δήμος, συμπεριλαμβάνει πολλούς κολπίσκους και παραλίες, αλλά και τοπία τα οποία είναι αρκετά διαφορετικά από την υπόλοιπη Αθήνα. Γενικότερα, η περιοχές χαρακτηρίζονται από δενδρόφυτες εκτάσεις και παραθαλάσσιο περιβάλλον. Το τοπίο είναι τόσο διαφορετικό από το γκρίζο της πόλης, που τα παλαιότερα χρόνια, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεγαν την περιοχή ως εξοχική κατοικία, καθώς το μέρος θεωρούταν Αθηναϊκό προάστιο. Πλέον, ο αριθμός των μόνιμων κατοίκων ξεπερνά το 48.399, σε μία έκταση του ύψους των 33,94 τ. χλμ. Ακόμα, το Πανόραμα της Βούλας, όπως και το δάσος της Βάρης, είναι δύο από τα πολλά μέρη στα οποία μπορεί κανείς να συναντήσει πολλά είδη χλωρίδας αλλά και πανίδας. Επίσης, στην περιοχή τόσο της Γλυφάδας, όσο και της Βάρης (Βάρκιζα), υπάρχουν σημαντικές μαρίνες ή αλλιώς λιμάνια ,τα οποία αποτελούν “σπίτι”, για πολλά σκάφη. Συνεπώς τα μέρη αυτά είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις του yachting. Αξιόλογο σημείο αναφοράς, είναι η ομάδα Πόλο της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χαρίσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο ναυτικό όμιλο της (Ν.Ο.Β), ανά τα χρόνια. Επιπλέον, παρατηρείται πως τόσο στον δήμο, όσο και στα νότια προάστια γενικότερα, υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων.  Αυτά, μπορεί να εξειδικεύονται σε κάποιον συγκεκριμένο κατασκευαστή ή  να είναι εξουσιοδοτημένα, αλλά και γενικά. Όπως και να έχει, καθημερινά αντιμετωπίζουν τόσο τα κλασικά ενός αυτοκινήτου που θέλει συντήρηση, όσο και πιο περίπλοκα θέματα. Μερικά από αυτά είναι τα απλά και συνηθισμένα σέρβις (service), η αλλαγή λαδιών, υγρών φρένων, αναρτήσεων, φίλτρων, ιμάντων, μπαταρίας και πολλών ακόμα.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.