| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΒΟΥΛΑ

Ο δήμος Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, προέκυψε από τη συνένωση αυτών των τριών, υπό την εφαρμογή του πλάνου Καλλικράτης το 2011. Έδρα του δήμου θεωρείται η Βούλα. Ο νέος δήμος, συμπεριλαμβάνει πολλούς κολπίσκους και παραλίες, αλλά και τοπία τα οποία είναι αρκετά διαφορετικά από την υπόλοιπη Αθήνα. Γενικότερα, η περιοχές χαρακτηρίζονται από δενδρόφυτες εκτάσεις και παραθαλάσσιο περιβάλλον. Το τοπίο είναι τόσο διαφορετικό από το γκρίζο της πόλης, που τα παλαιότερα χρόνια, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεγαν την περιοχή ως εξοχική κατοικία, καθώς το μέρος θεωρούταν Αθηναϊκό προάστιο. Πλέον, ο αριθμός των μόνιμων κατοίκων ξεπερνά το 48.399, σε μία έκταση του ύψους των 33,94 τ. χλμ. Ακόμα, το Πανόραμα της Βούλας, όπως και το δάσος της Βάρης, είναι δύο από τα πολλά μέρη στα οποία μπορεί κανείς να συναντήσει πολλά είδη χλωρίδας αλλά και πανίδας. Επίσης, στην περιοχή τόσο της Γλυφάδας, όσο και της Βάρης (Βάρκιζα), υπάρχουν σημαντικές μαρίνες ή αλλιώς λιμάνια ,τα οποία αποτελούν “σπίτι”, για πολλά σκάφη. Συνεπώς τα μέρη αυτά είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις του yachting. Αξιόλογο σημείο αναφοράς, είναι η ομάδα Πόλο της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χαρίσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο ναυτικό όμιλο της (Ν.Ο.Β), ανά τα χρόνια. Επιπλέον, παρατηρείται πως τόσο στον δήμο, όσο και στα νότια προάστια γενικότερα, υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων.  Αυτά, μπορεί να εξειδικεύονται σε κάποιον συγκεκριμένο κατασκευαστή ή  να είναι εξουσιοδοτημένα, αλλά και γενικά. Όπως και να έχει, καθημερινά αντιμετωπίζουν τόσο τα κλασικά ενός αυτοκινήτου που θέλει συντήρηση, όσο και πιο περίπλοκα θέματα. Μερικά από αυτά είναι τα απλά και συνηθισμένα σέρβις (service), η αλλαγή λαδιών, υγρών φρένων, αναρτήσεων, φίλτρων, ιμάντων, μπαταρίας και πολλών ακόμα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.