| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ο δήμος της Νέας Ιωνίας, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Αθηναϊκού πεδίου. Ολόκληρος ο δήμος περιλαμβάνει 44 τ. χλμ. γης και βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Γαλάτσι, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο και Μαρούσι. Ο πρώτος οικισμός ο οποίος ιδρύθηκε στην περιοχή, συστάθηκε το 1923, με διαφορετικό όνομα. Ο τότε οικισμός ήταν γνωστός με την ονομασία Ποδαράδες. Οι κάτοικοι της περιοχής, προέρχονται από τη Σπάρτη της Πισιδίας και κατέφτασαν στα ελληνικά εδάφη, μετά από την καταστροφή των Μικρασιατικών παραλίων. Ύστερα από μερικά χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι πρόσφυγες έρχονταν από εκείνες τις περιοχές, ο οικισμός μετονομάστηκε σε Νέα Ιωνία, χάρη στον μεγάλο αριθμό των Ιώνων. Επιστρέφοντας στη σημερινή εποχή, η νέα Ιωνία, κρατά πιστά την παράδοση και αποτελεί ακόμα εμπορικό κέντρο, καθώς στην περιοχή, από τα παλαιότερα χρόνια, υπήρχαν και υπάρχουν πολλών ειδών βιοτεχνίες ένδυσης, υπόδησης, αλλά καταστήματα και γραφεία πολυεθνικών επιχειρήσεων. Στο δήμο υπάρχουν διάφορες κοινότητες και οικισμοί, όπως η Αλσούπολη, η Λαζάρου, η Ειρήνη, ο Περισσός,  τα Πευκάκια, η Νεάπολη, η Ελευθερούπολη, η Καλογρέζα, τα Ανθρακωρυχεία, η Ινέπολη και άλλες. Ο συνολικός αριθμών των ανθρώπων που έχουν επιλέξει τις παραπάνω περιοχές για μόνιμες κατοικίες, είναι μεγαλύτερος από 67.134. Όλοι εκείνοι, εξυπηρετούνται και πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, τόσο μέσω των λεωφορείων και των τρόλεϊ, όσο και μέσω των στάσεων Νέα Ιωνία, Πευκάκια και Περισσός, του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου. Ακόμα, μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, υπάρχουν και αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων. Εκεί, οι μηχανικοί αντιμετωπίζουν καθημερινά εργασίες όπως, αλλαγή σε τακάκια, δίσκους, σετ συμπλέκτη, σιαγόνες, αμορτισέρ, λάδια και πολλά ακόμα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.