Autoduder.com

Organization rating: 45 στα 50 με 57 κριτικές

| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2289

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.729809367346939

ΑΧΑΡΝΑΙ

Ο δήμος των Αχαρνών (Αχαρναί), είναι ένας σχετικά νεοσύστατος δήμος. Βέβαια με τη συγκεκριμένη ονομασία, προϋπήρχε από το 1835. Πέντε χρόνια ύστερα από τη δημιουργία του, μετονομάστηκε ως δήμος Χασίας.

Το 1912, ένα εξαιρετικά μεγάλο μέρος του, αποσπάστηκε και εντάχθηκε στο Μενίδι. Τότε, πραγματοποιήθηκε η σύμπτυξη των οικισμών του Μενιδίου, του Καματερού, του Τατοΐου και της Βαρυμπόμπης.

Το 1915, μετατράπηκε στην ανεξάρτητη κοινότητα των Αχαρνών, από την οποία όμως αποσχίστηκε το Καματερό και εντάχθηκε στο δήμο των Αθηνών. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, το 1946, η κοινότητα μετατράπηκε σε δήμο, ύστερα από την απόσπαση των οικισμών Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες και Ζεφύρι.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, η εφαρμογή του πλάνου Καλλικράτης, το 2011, προέβλεψε την ανασύσταση του δήμου, εντάσσοντας στα όρια του και τους Θρακομακεδόνες, κάτι το οποίο ισχύει μέχρι και σήμερα. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο δήμος συμπεριλαμβάνει 106.943 μονίμους κατοίκους.

Στα σύνορα του εμπεριέχεται και ένα τμήμα της Πάρνηθας. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ανάγκη από συνεργεία αυτοκινήτων στις Αχαρνές, καθημερινά. Είναι κλασικό φαινόμενο τα αυτοκίνητα να μην συντηρούνται σωστά και έτσι να παρουσιάζουν προβλήματα. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά, είναι θέματα με τα φρένα, τα τακάκια, το ψυγείο και τα λάδια τις μηχανής. Επίσης οι οδηγοί παραμελούν πολλές φορές να αλλάζουν τα ελαστικά τους την εποχή που ενδείκνυται, πηγαίνοντας σε αρμόδια βουλκανιζατέρ, εκθέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους συνεπιβάτες, αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Η επιχείρηση Toyota Motor Corporation δημιουργήθηκε από τον Kiichiro Toyoda, με έδρα την περιοχή Toyota του Αΐτσι της Ιαπωνίας το 1933. Η εταιρία, δημιουργήθηκε υπό τον κλοιό της Toyota Automatic Loom Works, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Toyoda.

Ένα έτος ύστερα, η επιχείρηση κατασκεύασε το πρώτο προϊόν στην ιστορία της, έναν κινητήρα εν’ ονόματι Type A. Με την πάροδο των δύο επόμενων ετών η Toyota Motor Corporation, κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο της αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο αμάξι, έφερε την ονομασία Toyota AA, υπό την επωνυμία της Toyota. Η στιγμή που η επιχείρηση απογαλακτίστηκε από την μητρική της ήταν η χρονιά 1937. Τότε παράλληλα μετονομάστηκε σε Toyota Motor Company. Την επόμενη δεκαετία (1940 – 1950), η επιχείρηση λάνσαρε τη νέα ονομασία, η οποία ακολουθούσε όλα τα μικρά μοντέλα της, Toyopet.

Με την πάροδο των ετών, η τεχνολογία και τεχνογνωσία της εξελισσόταν, γεγονός που της απέφερε το πρώτο βραβείο ποιοτικού ελέγχου σε ολόκληρη την Ιαπωνία, το έτος 1980.

Επιπλέον, το brand συνέχισε να δέχεται θετικές κριτικές, καθώς μία δεκαετία αργότερα, το μοντέλο της Prius χαρακτηρίστηκε ως best seller της αγοράς στην κατηγορία hybrid. Από το 2008 έως και σήμερα, η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο, σε ό,τι αφορά την παραγωγή αλλά και τις πωλήσεις.

Στον εγχώριο κλοιό, η εταιρία εκπροσωπείται επισήμως από την Toyota Hellas Α.Β.Ε.Ε., η οποία εδρεύει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο Χαλάνδρι. Επιπροσθέτως, υπάρχουν και ορισμένοι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της επιχείρησης, όπως ο ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ Α.Ε., o ΚΑΤΣΙΠΙΑΝΟΣ – Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΑΣ Ο.Ε. κ.α.

Τέλος, μία επιχείρηση τέτοιου βεληνεκούς, είναι φυσικό και επόμενο να κατέχει στο ιστορικό της μοντέλα με εξαιρετικά υψηλό αριθμό πωλήσεων. Ορισμένα από αυτά είναι τα Aygo, Auris, Avencis, Carina, Corola, IQ, Land Cruiser, Prius, RAV4, Starlet, Yaris, High Lux κ.α.