Κορονοϊός & απαγόρευση κυκλοφορίας από 23/3/20

Η μετάβαση στα συνεργεία αυτοκινήτων επιτρέπεται κανονικά

 

 

 

Κατόπιν διευκρίνισης που λάβαμε στις 23/3/20 από τη Γ.Γ.Π.Π. (τηλ 2103359002), ενημερώνουμε τους οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ότι η μετάβαση από και προς τα συνεργεία θεωρείται μετάβαση σε “κατάστημα πρώτης ανάγκης” και συνεπώς επιτρέπεται.

 

Η παραπάνω μετακίνηση επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση της υφιστάμενης απαγόρευσης κυκλοφορίας , αρκεί να δηλωθεί με έναν από τους κάτω 3 τρόπους:

 

  • (Ι) SMS στο 13033:  Αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2). Παράδειγμα SMS: 2 κενό ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΥΛΟΥΑΚΑΔΗΜΙΑΣ15ΑΘΗΝΑ
  • (ΙΙ) Βεβαίωση τύπου Β (μετακίνησης πολιτών): Συμπλήρωση φόρμας και επιλογή: “(Β2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.”
  • (ΙΙΙ) Χειρόγραφη βεβαίωση: Αναγραφή λόγου μετακίνησης «(2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους: μετάβαση σε συνεργείο», και αναγραφή της διεύθυνσης του συνεργείου

 

Αν και δεν απαιτείται, συνιστούμε να έχετε διαθέσιμο μαζί σας (στο κινητό ή εκτυπωμένο) και το email επιβεβαίωσης του ραντεβού σας από τον autoduder για να αναφέρετε εύκολα τη διεύθυνση του συνεργείου αν ερωτηθείτε σε τυχαίο έλεγχο.

 

…και θυμηθείτε:

 

Εξυπηρετούμαστε κανονικά από το συνεργείο, σεβόμαστε & τηρούμε όλους τους κανόνες προφύλαξης από τη Γ.ΓΠ.Π. και τον ΕΟΔΥ

 

Αυτές τις ημέρες, λόγω συχνής απολύμανσης στους χώρους εργασίας αλλά και πιθανών ελλείψεων σε κάποια ανταλλακτικά, η παραλαβή του αγαπημένου μας ΙΧ μπορεί να καθυστερήσει λίγη ώρα παραπάνω.  Σεβόμαστε τους εργαζόμενους μηχανικούς & δείχνουμε υπομονή!

 

 

Θέλεις να δεις πόσο κοστίζει το service για το δικό σου ΙΧ;

 

Δες εδώ τιμές μαζί με σχόλια πελατών από 300+ συνεργεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

 

 

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Δημήτρης Ν. 05.11.2018

Εξυπηρετικός σε όλα ο μηχανικός.. Θα ξαναπάω σίγουρα
Συμεών Β. 08.11.2018

Άψογη εξυπηρέτηση. Ακριβώς η τιμή που είχε συμφωνηθεί από πριν.
Νικόλαος Α. 11.10.2018

Εξαιρετικό προσωπικό .... Υπεύθυνοι στην εργασία τους.. Και γρήγοροι.
Θεόδωρος Κ. 13.10.2018

Βρες συνεργειο τωρα

Εγγυημένες τιμές
Αληθινές αξιολογήσεις