| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2053

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.730807938775509

ΒΥΡΩΝΑΣ

Ο δήμος του Βύρωνα, βρίσκεται στο κεντρικό μέρος του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Στο παρελθόν, ο δήμος αποτελούσε αυτόνομη κοινότητα. Το 1934, δημιουργήθηκε ο τότε νεοσύστατος δήμος Βύρωνα, με τη μορφή που γνωρίζουμε μέχρι και τώρα. Σήμερα, ο δήμος, συμπεριλαμβάνει 9.000 τετ. χλμ.. Επίσης εκεί μένουν πάνω από 61.308 μόνιμοι κάτοικοι. Η ονομασία του δήμου, προήλθε από το ομώνυμο πρόσωπο – μορφή, για την επαναστατική περίοδο του 1821, Λόρδο Μπάιρον (Lord Byron). Η ονομασία αυτή παρόλα αυτά, δόθηκε στο δήμο 100 χρόνια μετά το θάνατο του γνωστού φιλέλληνα, την ημέρα εορτασμό της μνήμης του, το 1924. Ο Βύρωνας, χαρακτηρίζεται τόσο από πυκνή πολεοδόμηση, όσο και από ορισμένα μέρη με δενδρόφυτες εκτάσεις, οι οποίες λειτουργούν ως οάσεις πράσινου στην γκρι Αθήνα. Ακόμα, μερικά από τα σημαντικότερα κτήρια – μνημεία που υπάρχει εκεί, είναι το Θεάτρο Βράχων, καθώς και το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης  για κατοίκους από ολόκληρη την Αττική. Ο δήμος, συνορεύει με τις περιοχές του Παγκρατίου, της Καισαριανής, της Δάφνης και του Υμηττού. Αυτό τον κάνει εύκολα προσβάσιμο, τόσο με τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, όσο και από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες οι οποίες διασχίζουν τις περιοχές. Στην κεντρική περιοχή της Αθήνας, η κυκλοφοριακή συμφόρησή είναι εξαιρετικά έντονη. Στην περιοχή υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός συνεργείων αυτοκινήτων, τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτοκίνητα που χρειάζονται επισκευές και επιδιορθώσεις. Ορισμένες τυπικές εργασίες που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο συστηματικά έτσι ώστε να διατηρείται  συντηρημένο σωστά, είναι το κλασικό μεγάλο η μικρό σέρβις (αλλαγή λαδιών κινητήρα, αλλαγή φίλτρου λαδιών, αέρα, καμπίνας, αλλαγή στα υγρά φρένων και στον μικρό εξωτερικό ιμάντα – δυναμό), η αλλαγή στα τακάκια και τις αναρτήσεις , στα μπουζί και τους δίσκους.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.