| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Έν έτει 2011, με βάση το πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτης, δημιουργήθηκε ο νεοσύστατος δήμος του Σαρωνικού. Έδρα του δήμου, αποτελούν τα Καλύβια Θορικού, που αρχικά ανήκαν στην περιφέρεια της Λαυρεωτικής. Η συγκεκριμένη περιοχή, λέγεται πως πήρε την ονομασία της, από τις πολλές καλύβες και από τους πρόχειρα στημένους οικισμούς που υπήρχαν εκεί. Οι οικισμοί αυτοί, είχαν δημιουργηθεί από την εργατική κοινωνία της εποχής, που εργαζόταν στα ορυχεία του Πανείου Όρους και στις βιομηχανικές επιχειρήσεις της πόλης.

Συνεχίζοντας, η σημερινή σύσταση του δήμου, περιλαμβάνει τους ήδη υπάρχοντες δήμους Ανάβυσσος και Καλύβια Θορικού όπως προαναφέρθηκε και τις κοινότητες Σαρωνίδα, Κουβαράς και Παλαιά Φωκαία. Ο δήμος περιλαμβάνει 133,43 τ. χλμ. εδαφικής έκτασης. Στα συγκεκριμένα χωρία, καταμετρώνται πάνω από 29.002 άτομα, τα οποία έχουν επιλέξει την περιοχή αυτή, ως μόνιμη κατοικία.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.