Ενημέρωση 13/4- Τώρα και απολύμανση καμπίνας ΙΧ μαζί με κάθε service στον autoduder.Δες εδώ

| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

3424

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741645273504273

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο δήμος του Πειραιά, ιδρύθηκε αρχικά το 1835, μερικά χρόνια ύστερα από την λήξη των Ελληνοτουρκικών πολέμων.

Με την πάροδο των ετών, το χρονικό διάστημα μεταξύ 1925 με 1950, πραγματοποιήθηκαν πολλές διαφοροποιήσεις στη σύσταση του δήμου, καθώς προσθαφαιρέθηκαν πολλές κοινότητες.

Τη σημερινή εποχή, η περιφέρεια του Πειραιά, μετράει στην κατοχή της 10,856 τ. χλμ. εδάφους. Επιπροσθέτως, ο αριθμός των ατόμων που έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο δήμο ως μόνιμη τους κατοικία, ανέρχεται σε μεγαλύτερο από αυτόν των 163.688.

Στην περιοχή του Πειραιά, είναι το μεγαλύτερο Λιμάνι της Αττικής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα στην εξέλιξη του τόπου.

Επίσης, ο δήμος, περικλείει το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Εθνικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, καθώς και το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω των λεωφορειακών γραμμών, των τρόλεϊ, του τραμ καθώς και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

BMW, ή αλλιώς Bayerische Motoren Werke (Βαυαρική βιομηχανία κινητήρων). Ο γερμανικής προέλευσης κολοσσός BMW, δημιουργήθηκε το 1916 στη Γερμανία με αρχικό όνομα RappMotorenwerke από τον Carl Rapp. Ένα έτος ύστερα, μετονομάστηκε σε BMW όπως είναι γνωστή μέχρι και σήμερα.

Κατά τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, η δράση της ήταν ενεργή στον κλάδο κατασκευής τόσο κινητήρων αεροσκαφών, όσο ποδηλάτων και ειδών κουζίνας. Κατά το πέρασμα των ετών, το brand, καθιερώθηκε ως πολυτελές αποσπώντας κορυφαίους χαρακτηρισμούς σχετικά με θέματα οδικής συμπεριφοράς, ασφαλείας και επιδόσεων των μοντέλων αυτοκινήτων του.

Η BMW στην Ελλάδα, λειτουργεί από το 2003 και εκπροσωπείται από την BMW HELLAS, θυγατρική της BMW Group. Κάτω από τον κλοιό του ομίλου, υπάγονται και οι μάρκες Mini Couper και Rolls Royce, παγκοσμίως. Γνωστά μοντέλα αυτοκινήτων με πολυάριθμες πωλήσεις είναι η BMW σειρά 3, BMW σειρά 5, BMW σειρά Χ3, BMW σειρά Χ5 κλπ.