Autoduder.com

Organization rating: 45 στα 50 με 57 κριτικές

| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2289

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.729809367346939

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το Παλαιό Φάληρο, κατείχε ιδιαίτερη θέση στο παρελθόν, καθώς εκεί έμεναν πολλές ευκατάστατες και κοινωνικά ανώτερες οικογένειες. Από τα αρχαιοελληνικά κιόλας χρόνια, ήταν η πιο παλιά πόλη στη οποία υπήρχε ενεργό λιμάνι. Τότε, το Δέλτα Φαλήρου, αποτελούσε το αρχαίο νεκροταφείο της περιοχής. Ιδρυτής της, ήταν ο Ερεχθέας. Τη σημερινή περίοδο, το Φάληρο βρίσκεται στο νότιο αθηναϊκό τμήμα και θεωρείται νότιο προάστιο.

Στην περιφέρεια του, περικλείει 4,6 τ. χλμ. γης, ενώ καταμετρώνται πάνω από 64.021 μόνιμοι κάτοικοι, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011. Εκεί, υπάρχουν πολλά σημαντικά οικοδομήματα. Ορισμένα από αυτά είναι το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας, το Μουσείο Ιστορίας Πολεμικής Αεροπορίας, το Ολυμπιακό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Ολυμπιακό Στάδιο Tae Kwon Do και η Εθνική Βιβλιοθήκη. Ακόμα, κοινωνικό πυρήνα αποτελούν η Μαρίνα Φλοίσβου, στην οποία βρίσκονται πολλά κέντρα εστίασης, αλλά και το Αθλητικό Κέντρο Τροκαντερού.

Η περιοχή, συνορεύει με την Νέα Σμύρνη, τον Άλιμο, τον Άγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα. Οι κάτοικοι της, πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, μέσω της χρήσης των λεωφορείων, του τραμ, αλλά και των σταθμών του μετρό, που βρίσκονται σε γειτονικούς δήμους. Στο Παλαιό Φάληρο τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα βουλκανιζατέρ και τα φανοποιεία επιδιορθώνουν καθημερινά, γρατζουνημένα και φθαρμένα οχήματα, αντικαθιστούν ελαστικά και πολλά ακόμα.

Η επιχείρηση Toyota Motor Corporation δημιουργήθηκε από τον Kiichiro Toyoda, με έδρα την περιοχή Toyota του Αΐτσι της Ιαπωνίας το 1933. Η εταιρία, δημιουργήθηκε υπό τον κλοιό της Toyota Automatic Loom Works, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Toyoda.

Ένα έτος ύστερα, η επιχείρηση κατασκεύασε το πρώτο προϊόν στην ιστορία της, έναν κινητήρα εν’ ονόματι Type A. Με την πάροδο των δύο επόμενων ετών η Toyota Motor Corporation, κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο της αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο αμάξι, έφερε την ονομασία Toyota AA, υπό την επωνυμία της Toyota. Η στιγμή που η επιχείρηση απογαλακτίστηκε από την μητρική της ήταν η χρονιά 1937. Τότε παράλληλα μετονομάστηκε σε Toyota Motor Company. Την επόμενη δεκαετία (1940 – 1950), η επιχείρηση λάνσαρε τη νέα ονομασία, η οποία ακολουθούσε όλα τα μικρά μοντέλα της, Toyopet.

Με την πάροδο των ετών, η τεχνολογία και τεχνογνωσία της εξελισσόταν, γεγονός που της απέφερε το πρώτο βραβείο ποιοτικού ελέγχου σε ολόκληρη την Ιαπωνία, το έτος 1980.

Επιπλέον, το brand συνέχισε να δέχεται θετικές κριτικές, καθώς μία δεκαετία αργότερα, το μοντέλο της Prius χαρακτηρίστηκε ως best seller της αγοράς στην κατηγορία hybrid. Από το 2008 έως και σήμερα, η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο, σε ό,τι αφορά την παραγωγή αλλά και τις πωλήσεις.

Στον εγχώριο κλοιό, η εταιρία εκπροσωπείται επισήμως από την Toyota Hellas Α.Β.Ε.Ε., η οποία εδρεύει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο Χαλάνδρι. Επιπροσθέτως, υπάρχουν και ορισμένοι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της επιχείρησης, όπως ο ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ Α.Ε., o ΚΑΤΣΙΠΙΑΝΟΣ – Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΑΣ Ο.Ε. κ.α.

Τέλος, μία επιχείρηση τέτοιου βεληνεκούς, είναι φυσικό και επόμενο να κατέχει στο ιστορικό της μοντέλα με εξαιρετικά υψηλό αριθμό πωλήσεων. Ορισμένα από αυτά είναι τα Aygo, Auris, Avencis, Carina, Corola, IQ, Land Cruiser, Prius, RAV4, Starlet, Yaris, High Lux κ.α.