| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1858

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.739194842105262

ΜΕΓΑΡΑ

Ο δήμος των Μεγαρέων, συστάθηκε το 1835. Μετά από κάποια χρόνια, το 1912, ο δήμος μετατράπηκε σε κοινότητα, κάτι που δε διήρκεσε πολύ, καθώς δώδεκα χρόνια ύστερα, τα Μέγαρα έγιναν και πάλι αυτόνομος δήμος. Σήμερα, ο δήμος των Μεγαρέων, αποτελείται από την συνένωση των ήδη υπαρχόντων δήμων, Μέγαρα (που είναι και η έδρα), και της Νέα Πέραμος. Η νέα Πέραμος, στο παρελθόν ήταν γνωστή με την ονομασία Μεγάλο Πεύκο. Τα Μέγαρα, στα όριά τους συμπεριλαμβάνουν 330,11 τ. χλμ. γης και αποτελούν μόνιμη κατοικία για πάνω από 36.924 άτομα. Επίσης, τα παραθαλάσσια κομμάτια τους, βρέχονται από τον Σαρωνικό και Κορινθιακό κόλπο. Εκεί, υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά βλάβες και φθορές στα αυτοκίνητα των πελατών τους. Ορισμένες τυπικές εργασίες για τις οποίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί συνεργείο, είναι το μεγάλο ή μικρό σέρβις (service), αλλαγή σε λάδια, μπουζί, φίλτρα, ιμάντες, τακάκια, ελαστικά –στο κατάλληλο βουλκανιζατέρ και πολλά ακόμα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.