| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ

Ο δήμος του Αμαρουσίου, βρίσκεται στο βόρειο τομέα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η ονομασία του, προήλθε από την Ολύμπια θεά του κυνηγιού Άρτεμις και από τις εκδηλώσεις λατρείας που διεξάγονταν προς τιμήν της, στην Αμάρυνθο της Ευβοίας. Κατά τα αρχαιοελληνικά χρόνια, η περιοχή που βρίσκεται το σημερινό Μαρούσι, ήταν γνωστή ως Άθμονον ή Αθμόνη, ονομασίες που προκύπτουν από Πλουταρχικά κείμενα. Σήμερα, ο δήμος του Αμαρουσίου, συνορεύει με την Κηφισιά, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια, την Πεύκη, το Κέντρο της Αθήνας, το Ψυχικό, την Νέα Ιωνία αλλά και το Ηράκλείο Αττικής. Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, είναι πάνω από 72.333 και χρησιμοποιούν τις δημόσιες υπηρεσίες μετακίνησης, τόσο του μετρό όσο και του προαστιακού σιδηρόδρομου. Οι κάτοικοι του δήμου έχουν ιδρύσει αρκετά σωματεία, διαφορετικών χαρακτηριστικών και δράσεων. Συγκεκριμένο παράδειγμα αποτελεί ο σύλλογος Σ.Π.Α.Π. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού). Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως στη περιοχή του Αμαρουσίου στεγάζονται πολλά κτίσματα μεγάλης σημασίας. Ορισμένα από αυτά είναι το στάδιο Ο.Α.Κ.Α., το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Πινακοθήκη, το Σπαθάρειο Μουσείο, καθώς και η Βορέειος Βιβλιοθήκη. Τέλος, η συγκεκριμένη τοπική ζώνη, αποτελεί επιχειρησιακό κέντρο, με πολλές εταιρίες. Στο Μαρούσι, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναζητούν συνεργεία αυτοκινήτων καθημερινά. Η κακή συντήρηση των αυτοκινήτων είναι συνηθισμένο φαινόμενο, με αποτέλεσμα την παρουσία προβλημάτων. Συχνά, εμφανίζονται θέματα με φρένα, τακάκια, δίσκους και λάδια μηχανής. Επίσης, οι οδηγοί ξεχνούν, ή αμελούν να πηγαίνουν στα κατάλληλα βουλκανιζατέρ για να αλλάζουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους συστηματικά, δημιουργώντας έτσι πιθανότητες για ατυχήματα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.