| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η κοινότητα του Μαρκόπουλου Μεσογαίας, πρωτοδημιουργήθηκε το 1912. Στη συνεχεία, μετά από πενήντα δύο χρόνια, η περιοχή αναγνωρίστηκε ως αυτόνομος δήμος, με την ίδια όμως ονομασία. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο δήμος του Μαρκοπούλου Μεσογαίας, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι της Αττικής. Ο δήμος συμπεριλαμβάνει τις περιοχές, Αγία Τριάδα, Κουλιδάς, Ποριά, Χαμολιά, Πόρτο Ράφτη, το οποίο αποτελεί και θερινό τουριστικό θέρετρο, Βραυρώνα και φυσικά Μαρκόπουλο, που αποτελεί και την έδρα του. Το Μαρκόπουλο καταλαμβάνει 81,8 τ. χλμ. εδάφους και συνορεύει με την Λακανία, τη Κρωπία (Κορωπί), τα Καλύβια Θορικού, και τα Σπάτα. Ο αριθμός του πληθυσμού που μένει μόνιμα εκεί είναι πάνω από 20.040. Στο Μαρκόπουλο, όπως και στις γειτονικές περιοχές παρατηρούνται πολλά συνεργεία αυτοκινήτων. Εξειδικευμένα, εξουσιοδοτημένα και γενικά, λειτουργούν κάθε μέρα και ασχολούνται με αυτοκίνητα προς επισκευή. Κάποιες από τις κλασικές εργασίες, είναι η συντήρηση (service), η αλλαγή σε τακάκια, λάδια, αναρτήσεις (αμορτισέρ), καδένα ή ιμάντα χρονισμού και υγρά φρένων, η επισκευή και τοποθέτηση κεντροφόρου άξονα, όπως και άλλες πολλές.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.