Ενημέρωση 13/4- Τώρα και απολύμανση καμπίνας ΙΧ μαζί με κάθε service στον autoduder.Δες εδώ

| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

3377

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.736718999999999

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η κοινότητα του Μαρκόπουλου Μεσογαίας, πρωτοδημιουργήθηκε το 1912. Στη συνεχεία, μετά από πενήντα δύο χρόνια, η περιοχή αναγνωρίστηκε ως αυτόνομος δήμος, με την ίδια όμως ονομασία. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο δήμος του Μαρκοπούλου Μεσογαίας, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι της Αττικής. Ο δήμος συμπεριλαμβάνει τις περιοχές, Αγία Τριάδα, Κουλιδάς, Ποριά, Χαμολιά, Πόρτο Ράφτη, το οποίο αποτελεί και θερινό τουριστικό θέρετρο, Βραυρώνα και φυσικά Μαρκόπουλο, που αποτελεί και την έδρα του. Το Μαρκόπουλο καταλαμβάνει 81,8 τ. χλμ. εδάφους και συνορεύει με την Λακανία, τη Κρωπία (Κορωπί), τα Καλύβια Θορικού, και τα Σπάτα. Ο αριθμός του πληθυσμού που μένει μόνιμα εκεί είναι πάνω από 20.040. Στο Μαρκόπουλο, όπως και στις γειτονικές περιοχές παρατηρούνται πολλά συνεργεία αυτοκινήτων. Εξειδικευμένα, εξουσιοδοτημένα και γενικά, λειτουργούν κάθε μέρα και ασχολούνται με αυτοκίνητα προς επισκευή. Κάποιες από τις κλασικές εργασίες, είναι η συντήρηση (service), η αλλαγή σε τακάκια, λάδια, αναρτήσεις (αμορτισέρ), καδένα ή ιμάντα χρονισμού και υγρά φρένων, η επισκευή και τοποθέτηση κεντροφόρου άξονα, όπως και άλλες πολλές.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.