| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2053

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.730807938775509

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ο δήμος του Μαραθώνα, αρχικά συστάθηκε το 1835. Στη συνέχεια, με το πέρασμα κάποιων χρόνων, το 1912, ο δήμος διασπάστηκε και αντικαταστάθηκε από πολλές και διαφορετικές, μικρές κοινότητες. Μετά από κάποια χρόνια, πραγματοποιήθηκε ξανά η αναγνώριση του δήμου, το 1989.

Τη σημερινή εποχή, ο δήμος με την ονομασία Μαραθώνας, βρίσκεται στην περιφέρεια της Αττικής, και περιλαμβάνει στα σύνορά του την Νέα Μάκρη, τις κοινότητες Βαρνάβα και Γραμματικό, καθώς και τον Μαραθώνα, που μάλιστα αποτελεί και την έδρα του. Όλες αυτές οι περιοχές, καταλαμβάνουν 226,55 τ. χλμ. εδάφους και προσφέρουν μόνιμες κατοικίες σε πάνω από 33.423 άτομα.

Ακόμα, στον Μαραθώνα, υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων, εξειδικευμένα, εξουσιοδοτημένα, αλλά και γενικά. Τα συνεργεία αυτά αναλαμβάνουν μεγάλα η μικρά σέρβις (service), καθώς και αλλαγές σε ιμάντες, μπουζί, τακάκια, δίσκους, καθώς και άλλες εργασίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου.

Με τις συντηρήσεις αυτές, πραγματοποιούνται εργασίες, όπως αλλαγή φίλτρου καμπίνας, λαδιών και αέρα, συμπλήρωμα λιπαντικού (λάδια), αλλαγή ιμάντα και άλλα. Η συντήρηση του αυτοκινήτου παρακάμπτεται συχνά από τους οδηγούς, με αποτέλεσμα την σταδιακή καταστροφή των αυτοκινήτων.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.