| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ο δήμος της Καισαριανής, οφείλει την ύπαρξή του στη μετανάστευση των προσφύγων της Μικράς Ασίας. Πιο συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη καταστροφή, το 1922, ένα μεγάλο κύμα προσφύγων, έφθασε στα Ελληνικά εδάφη, από τα απέναντι παράλια. Έτσι, καθώς οι νέοι κάτοικοι αναζητούσαν τόπο για μόνιμη κατοικία, δημιουργούνταν σιγά σιγά νεοσύστατοι οικισμοί και κοινότητες. Μέχρι το 1934, η τότε Καισαριανή, ήταν μέλος του δήμο  Αθηνών. Τότε συστάθηκε ο νέος, ομώνυμος δήμος, με πλήρη αυτονομία, ύστερα από την απόσχιση του από τον προηγούμενο. Τη σημερινή εποχή, ο δήμος της Καισαριανής, συνορεύει με τις περιοχές, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνας, Υμηττός και Αθήνα. Η συγκεκριμένη ζώνη, βρίσκεται στο κεντρικό κομμάτι της Αθήνας. Ο αριθμός των κατοίκων ξεπερνάει τους 26.458 και τα στρέμματα εδάφους της, ανέρχονται στα 8.500. Ακόμα, στα όρια της Καισαριανής, συμπεριλαμβάνεται και το περίφημο Άλσος, το οποίο είναι σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, στην περιοχή υπάρχει και το κτήριο του Σκοπευτηρίου, που απευθύνεται σε εκείνους που ασχολούνται με την σκοποβολία Ο δήμος της Καισαριανής, παρέχει στους κατοίκους της, πολυάριθμες λεωφορειακές γραμμές καθώς και τρόλεϊ. Το κοινό είναι σε θέση να εξυπηρετείται μέσω της στάσης Ευαγγελισμός, της μπλε γραμμής του μετρό. Ακόμα, εκεί υπάρχει μεγάλος αριθμός συνεργείων αυτοκινήτου που εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής. Η συντήρηση των αυτοκινήτων αποτελεί σημαντικό θέμα για τις μετακινήσεις. Έτσι, τα συνεργεία και βουλκανιζατέρ της περιοχής αντιμετωπίζουν καθημερινά σκασμένα λάστιχα, φίλτρα, μπαταρίες, αναρτήσεις, φρένα, τακάκια, και άλλα τυπικά για αυτούς θέματα.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.