| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1858

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.739194842105262

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ο δήμος της Καισαριανής, οφείλει την ύπαρξή του στη μετανάστευση των προσφύγων της Μικράς Ασίας. Πιο συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη καταστροφή, το 1922, ένα μεγάλο κύμα προσφύγων, έφθασε στα Ελληνικά εδάφη, από τα απέναντι παράλια. Έτσι, καθώς οι νέοι κάτοικοι αναζητούσαν τόπο για μόνιμη κατοικία, δημιουργούνταν σιγά σιγά νεοσύστατοι οικισμοί και κοινότητες. Μέχρι το 1934, η τότε Καισαριανή, ήταν μέλος του δήμο  Αθηνών. Τότε συστάθηκε ο νέος, ομώνυμος δήμος, με πλήρη αυτονομία, ύστερα από την απόσχιση του από τον προηγούμενο. Τη σημερινή εποχή, ο δήμος της Καισαριανής, συνορεύει με τις περιοχές, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνας, Υμηττός και Αθήνα. Η συγκεκριμένη ζώνη, βρίσκεται στο κεντρικό κομμάτι της Αθήνας. Ο αριθμός των κατοίκων ξεπερνάει τους 26.458 και τα στρέμματα εδάφους της, ανέρχονται στα 8.500. Ακόμα, στα όρια της Καισαριανής, συμπεριλαμβάνεται και το περίφημο Άλσος, το οποίο είναι σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, στην περιοχή υπάρχει και το κτήριο του Σκοπευτηρίου, που απευθύνεται σε εκείνους που ασχολούνται με την σκοποβολία Ο δήμος της Καισαριανής, παρέχει στους κατοίκους της, πολυάριθμες λεωφορειακές γραμμές καθώς και τρόλεϊ. Το κοινό είναι σε θέση να εξυπηρετείται μέσω της στάσης Ευαγγελισμός, της μπλε γραμμής του μετρό. Ακόμα, εκεί υπάρχει μεγάλος αριθμός συνεργείων αυτοκινήτου που εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής. Η συντήρηση των αυτοκινήτων αποτελεί σημαντικό θέμα για τις μετακινήσεις. Έτσι, τα συνεργεία και βουλκανιζατέρ της περιοχής αντιμετωπίζουν καθημερινά σκασμένα λάστιχα, φίλτρα, μπαταρίες, αναρτήσεις, φρένα, τακάκια, και άλλα τυπικά για αυτούς θέματα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.