| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ύστερα από την ενεργοποίηση του προγράμματος Καλλικράτης το 2011, δημιουργήθηκε ο κοινός δήμος Κερατσινίου και Δραπετσώνας. Ο συγκεκριμένος δήμος έχει ως έδρα το Κερατσίνι και συνορεύει με τις περιοχές Πέραμα, Νίκαια, Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Νέο Ικόνιο και Σχιστό. Στον δήμο υπάρχουν διάφορα αξιοσημείωτα κτίσματα. Ένα από αυτά, είναι η γνωστή Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου, η οποία μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη στην ελληνική περιφέρεια. Επίσης, στην περιοχή στεγάζονται τα ναυπηγεία Βασιλειάδη, το βυρσοδεψείο, οι επιχειρήσεις Shell, BP και Mobil, καθώς και άλλες εταιρίες βιομηχανικού τύπου. Σήμερα ο δήμος προσφέρει μόνιμη κατοικία σε πάνω από 91.045 κατοίκους. Ακόμα καταλαμβάνει 9,326 τ.χλμ. γης. Κεντρικές οδικές αρτηρίες οι οποίες διέρχονται από τη ζώνη, είναι η Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη καθώς και η Πέτρου Ράλλη. Ο μεγάλος αριθμός μονίμων κατοίκων μετακινείται καθημερινά, μέσω των πολλών λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Ακόμα στο Κερατσίνι όπως και στη Δραπετσώνα, υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ και φανοποιεία. Βασικές και τυπικές εργασίες με τις οποίες ασχολούνται οι μηχανικοί εκεί, είναι η συντήρηση ή αλλιώς το σέρβις (service), η αλλαγή τακάκια, φρένα, δίσκους εμπρός και πίσω, καδένα ή ιμάντα χρονισμού και πολλά ακόμα. Ένα μεγάλο σέρβις συμπεριλαμβάνει αλλαγή λαδιών κινητήρα, φίλτρου αέρα, λαδιών και καμπίνας, μικρού εξωτερικού ιμάντα (δυναμό) και αλλαγή υγρών φρένων.

Η επιχείρηση SUBARU, είναι μία εταιρία ιαπωνικής προέλευσης, με ενεργό δράση στον κλάδο της αυτοκίνησης. Ο ιδρυτής της βιομηχανίας ονομάζεται Kenji Kita, καθώς η ίδια έχει πατρίδα την πρωτεύουσα της χώρας, το Τόκιο.

Η δημιουργία της εταιρίας προέκυψε ύστερα από την συγχώνευση έξι άλλων επιχειρήσεων, το έτος 1955, γεγονός που είχε άρρηκτη σχέση με την προέλευση της επωνυμίας της. Ενώ στα ελληνικά μπορεί η ονομασία SUBARU, να μην θυμίζει το οτιδήποτε, η σημασία της στα ιαπωνικά είναι κάτι το οποίο αξίζει να αναφερθεί.

Μεταφράζεται ως το αστρικό συνονθύλευμα των Πλειάδων, έξι από τις οποίες είναι ορατές στον κόσμο με γυμνό μάτι, όσες δηλαδή και οι επιχειρήσεις που συγχωνεύτηκαν. Τα αυτοκίνητα του brand, είναι ευρέως γνωστά για την προσθήκη ενός κινητήρα εν ονόματι boxer, σε συνδυασμό με την λειτουργία της μόνιμης τετρακίνησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας, είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στο κοινό υψηλές αποδόσεις ταχύτητας, σε σχετικά προσιτές τιμές. Στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, η αυτοκινητοβιομηχανία SUBARU, έχει ορίσει αντιπροσώπους στα κυριότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, όπως στη Στερεά , τη Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Κρήτη. Ορισμένοι πιο γνωστοί  εκπροσώποι είναι οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., οι OK PERFORMANCE | ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ Κ. – ΓΚΙΖΑΝΗ Β. Ο.Ε., ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. και Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. Στους ελληνικούς δρόμους και στην αγορά αυτοκίνησης, τα δύο πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας είναι τόσο το Subaru Forester, όσο και το Subaru Impresa.