| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1858

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.739194842105262

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Καλλιθέα είναι αναγνωρισμένα, ο νούμερο ένα πιο πυκνοκατοικημένος δήμος ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των μόνιμων κατοίκων της, ξεπερνάει τις 100.641. Ο δήμος, βρίσκεται στο νότιο κομμάτι της Αθήνας, και η περιοχή χαρακτηρίζεται ως προάστιο. Το 1925, μερικά χρόνια μόλις από την Μικρασιατική Καταστροφή, συστάθηκε κοινότητα, με την ονομασία Καλλιθέα, μετά από απόσχιση της από τον Αθηναϊκό δήμο. Μετά από δέκα περίπου χρόνια (1933), σχηματίστηκε αυτοδύναμος δήμος με το ίδιο όνομα, ο οποίος διατηρεί την διάταξή του, μέχρι σήμερα. Επιστρέφοντας λοιπόν στο τώρα, ο δήμος συνορεύει με τις περιοχές του Νέου και του Παλαιού Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης, του Ταύρου, του Νέου Κόσμου και του Μοσχάτου. Βασικές οδικές αρτηρίες, οι οποίες διέρχονται από την περιοχή είναι η Θησέως, η Καλλιρρόης και η Συγγρού. Στον δήμο υπάρχουν ορισμένα σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, καθώς και η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Ο μεγάλος αριθμός κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιεί τις καθημερινές μετακινήσεις του, μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς δηλαδή με τις πολλές γραμμές τρόλεϊ και λεωφορείων. Τέλος, από την Καλλιθέα, διέρχεται και ο συρμός του τραμ, ο οποίος εξυπηρετεί τους επιβάτες με τις στάσεις Καλλιθέα και Τζιτζιφιές. Ο αριθμός των συνεργείων αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ που βρίσκονται εκεί είναι υψηλός. Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία επισκευάζουν και επιδιορθώνουν τις ζημιές που θα προκύψουν στους πολυσύχναστους δρόμους του δήμου. Παραδείγματός χάριν, για αλλαγή ελαστικού, μπουζί, φρένων, αλλαγή μπαταρίας, προσθήκη λιπαντικών, αλλαγή συμπλέκτη, δίσκο πλατό, ιμάντα, ή και για άλλες ενέργειες όπως ας πούμε ένα σέρβις (service), η Καλλιθέα προσφέρεται για την επιλογή συνεργείου, καθώς υπάρχει ποικιλία επιλογών.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.