| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Ηράκλειο Αττικής, κατά τα αρχαιοελληνικά χρόνια, ήταν γνωστό με το όνομα Ιφιστιάδαι ή Ηφαιστιάδαι . Αποτελούσε έναν από τους αρχαίους δήμους, τους οποίους είχε ιδρύσει ο Κλεισθένης. Ύστερα από εκείνα τα χρόνια, η ονομασία του άλλαξε σε Ιερό Ηρακλή. Με την πάροδο των ετών, και φθάνοντας στη Βυζαντινή περίοδο, η περιοχή αλλάζει και πάλι όνομα, υιοθετώντας το Αράκλι. Έπειτα, μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έφθασε στην περιοχή ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα, όπως άλλωστε και στις περισσότερες άλλες Ελληνικές κοινότητες. Τη σημερινή εποχή, το Ηράκλειο, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Αθηνών. Ο δήμος, συνορεύει με τις περιοχές Νέα Ιωνία, Μαρούσι, Μεταμόρφωση και Πεύκη. Στη συγκεκριμένη ζώνη, υπάρχουν διάφορα σημαντικά κτίσματα, όπως το Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς και η βίλα Στέλλα. Στα όρια του δήμου συμπεριλαμβάνονται 4,652 τ. χλμ. γης και οι άνθρωποι οι οποίοι κατοικούν σε αυτή, ξεπερνούν τους 49.642. Ακόμα, στο Ηράκλειο Αττικής υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, γενικά και εξειδικευμένα, τα οποία λειτουργούν καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο μπορεί να έχει ανάγκη από ένα τυπικό σέρβις (service), από λιπαντικό, λάστιχα, εξωτερικούς και εσωτερικούς ιμάντες, δίσκο πλατό και από πολλά άλλα.

 

Στον όμιλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, υπάγεται και η παρομοίως γερμανικής προέλευσης επιχείρηση, Audi. Με έδρα το Ίνγκολσταντ της Βαυαρίας, η Audi αποτελεί τον πολυτελέστερο εκπρόσωπο μαζικής παραγωγής της οικογενείας.

Η επιχείρηση, βαφτίστηκε από την λατινική μετάφραση του επιθέτου του ιδρυτή της August Horch, το οποίο σημαίνει “άκου”. Από τον Ιούλιο του 1909 – έτος ίδρυσης, μέχρι και σήμερα, η Audi διατηρεί υψηλά νούμερα σε πωλήσεις παγκοσμίως. Τα τέσσερα δαχτυλίδια του λογοτύπου της, προέρχονται από την μετέπειτα συγχώνευση του ιδίου αριθμού εταιριών Audi, DKW, Horch και Wanderer, το 1932.

Μένοντας πιστή στο σλόγκαν της, Vorsprung durch Technik”, το οποίο σημαίνει, “Πρόοδος μέσω της τεχνολογίας”, η εταιρία καταφέρνει να προσφέρει στο κοινό, τόσο τεχνολογικώς υπεραναπτυγμένα προϊόντα , όσο και σχεδιαστικά κορυφαία μοντέλα. Η επιχείρηση, αντιπροσωπεύεται στην εγχώρια αγορά, από πολλούς εκπροσώπους, με βασικότερους την Karenta Α.Ε. και την REVO – η οποία είναι και ο επίσημος βελτιωτικός οίκος για την μάρκα.

Ορισμένα βασικά μοντέλα αυτοκινήτων της εταιρίας, τα οποία έχουν σημειώσει πολυάριθμες πωλήσεις είναι τα Audi A1, Audi A3, Audi A4 κ.α.