| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Ηράκλειο Αττικής, κατά τα αρχαιοελληνικά χρόνια, ήταν γνωστό με το όνομα Ιφιστιάδαι ή Ηφαιστιάδαι . Αποτελούσε έναν από τους αρχαίους δήμους, τους οποίους είχε ιδρύσει ο Κλεισθένης. Ύστερα από εκείνα τα χρόνια, η ονομασία του άλλαξε σε Ιερό Ηρακλή. Με την πάροδο των ετών, και φθάνοντας στη Βυζαντινή περίοδο, η περιοχή αλλάζει και πάλι όνομα, υιοθετώντας το Αράκλι. Έπειτα, μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έφθασε στην περιοχή ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα, όπως άλλωστε και στις περισσότερες άλλες Ελληνικές κοινότητες. Τη σημερινή εποχή, το Ηράκλειο, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Αθηνών. Ο δήμος, συνορεύει με τις περιοχές Νέα Ιωνία, Μαρούσι, Μεταμόρφωση και Πεύκη. Στη συγκεκριμένη ζώνη, υπάρχουν διάφορα σημαντικά κτίσματα, όπως το Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς και η βίλα Στέλλα. Στα όρια του δήμου συμπεριλαμβάνονται 4,652 τ. χλμ. γης και οι άνθρωποι οι οποίοι κατοικούν σε αυτή, ξεπερνούν τους 49.642. Ακόμα, στο Ηράκλειο Αττικής υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων, γενικά και εξειδικευμένα, τα οποία λειτουργούν καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο μπορεί να έχει ανάγκη από ένα τυπικό σέρβις (service), από λιπαντικό, λάστιχα, εξωτερικούς και εσωτερικούς ιμάντες, δίσκο πλατό και από πολλά άλλα.

 

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.