| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καθώς θεωρείται ημιορεινή, η περιοχή της Ηλιούπολης, βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού. H συγκεκριμένη περιοχή, μέχρι το 1928, ήταν μέρος του Μπραχαμίου, το οποίο αποτελούσε κοινότητα, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί άλλοι -αυτόνομοι σήμερα, δήμοι. Εκείνη η χρονιά, ήταν ημερομηνία – σταθμός για την Ηλιούπολη και τους κατοίκους της. Τότε πραγματοποιήθηκε η σύσταση της πρώτης κοινότητας, κάτω από νομοθετικό διάταγμα. Ύστερα από σαράντα περίπου χρόνια, η περιοχή μετατράπηκε από κοινότητα σε αυτόνομο δήμο. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο δήμος της Ηλιούπολης, συμπεριλαμβάνει 12.700 στρέμματα γης και βρίσκεται στο κεντρικό Αθηναϊκό τμήμα. Σε γενικότερο πλαίσιο, η Ηλιούπολη περιλαμβάνει αρκετές δενδρόφυτες εκτάσεις, πάρκα και πολυάριθμες πλατείες, που αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό. Με αριθμό κατοίκων, μεγαλύτερο του 78.153, ο συγκεκριμένος δήμος είναι στην εικοστή όγδοη (28η) θέση, στην κατάταξη με τους πιο πολυάριθμους Ελληνικούς Αθηναϊκούς δήμους. Ο μεγάλος αριθμός των κατοίκων της, πραγματοποιεί τις μετακινήσεις του μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ένας μεγάλος αριθμός λεωφορειακών γραμμών πραγματοποιεί μεταφορές καθημερινά. Ακόμα, πλέον υπάρχουν και οι σταθμοί της κόκκινης γραμμής του μετρό, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη αλλά και Άγιος Δημήτριος. Στην Ηλιούπολη υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά, αξιόπιστα και έγκαιρα. Ορισμένες τυπικές εργασίες είναι η αλλαγή μπουζί, τακάκια, υγρού φρένων, αλλαγή εσωτερικού και εξωτερικού ιμάντα, μια απλή συντήρησή (σέρβις) και πολλές ακόμα.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.