| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2053

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.730807938775509

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καθώς θεωρείται ημιορεινή, η περιοχή της Ηλιούπολης, βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού. H συγκεκριμένη περιοχή, μέχρι το 1928, ήταν μέρος του Μπραχαμίου, το οποίο αποτελούσε κοινότητα, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί άλλοι -αυτόνομοι σήμερα, δήμοι. Εκείνη η χρονιά, ήταν ημερομηνία – σταθμός για την Ηλιούπολη και τους κατοίκους της. Τότε πραγματοποιήθηκε η σύσταση της πρώτης κοινότητας, κάτω από νομοθετικό διάταγμα. Ύστερα από σαράντα περίπου χρόνια, η περιοχή μετατράπηκε από κοινότητα σε αυτόνομο δήμο. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο δήμος της Ηλιούπολης, συμπεριλαμβάνει 12.700 στρέμματα γης και βρίσκεται στο κεντρικό Αθηναϊκό τμήμα. Σε γενικότερο πλαίσιο, η Ηλιούπολη περιλαμβάνει αρκετές δενδρόφυτες εκτάσεις, πάρκα και πολυάριθμες πλατείες, που αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό. Με αριθμό κατοίκων, μεγαλύτερο του 78.153, ο συγκεκριμένος δήμος είναι στην εικοστή όγδοη (28η) θέση, στην κατάταξη με τους πιο πολυάριθμους Ελληνικούς Αθηναϊκούς δήμους. Ο μεγάλος αριθμός των κατοίκων της, πραγματοποιεί τις μετακινήσεις του μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ένας μεγάλος αριθμός λεωφορειακών γραμμών πραγματοποιεί μεταφορές καθημερινά. Ακόμα, πλέον υπάρχουν και οι σταθμοί της κόκκινης γραμμής του μετρό, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη αλλά και Άγιος Δημήτριος. Στην Ηλιούπολη υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά, αξιόπιστα και έγκαιρα. Ορισμένες τυπικές εργασίες είναι η αλλαγή μπουζί, τακάκια, υγρού φρένων, αλλαγή εσωτερικού και εξωτερικού ιμάντα, μια απλή συντήρησή (σέρβις) και πολλές ακόμα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.