| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1854

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.740218305263157

ΙΛΙΟΝ

Το Ίλιον, βρίσκεται στο δυτικό μέρος του Αθηναϊκού λεκανοπεδίου. Στο παρελθόν, το 1858, η περιοχή αποτελούσε χώρο, στον οποίο κατοικούσαν , τόσο τα άτομα τα οποία ήταν γενικώς ευνοούμενα από τον βασιλιά Όθωνα, όσο και οι αξιωματικοί του. Ύστερα από περίπου έναν αιώνα, το 1963, μετά από απαίτηση βασιλικού διατάγματος, εκεί συστάθηκε αυτόνομος δήμος με τη σημερινή ονομασία. Επιστρέφοντας στο σήμερα, η συγκεκριμένη περιοχή, συμπεριλαμβάνει στα όρια της, διάφορα αξιοσημείωτα κτίσματα. Ορισμένα από αυτά είναι, το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, το Λαογραφικό Μουσείο Ιλίου, το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Φαέθων, καθώς και το κτήριο του Μητροπολιτικού Ναού της Ευαγγελίστριας, κ.α.. Ο δήμος, συνορεύει με τις περιοχές Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη και Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό. Πάνω από 84.793 άνθρωποι, έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο δήμο, για μόνιμη κατοικία, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Τέλος, εκεί βρίσκονται σε λειτουργία πολλές γραμμές συγκοινωνίας, τόσο για τα λεωφορεία, όσο και τα τρόλεϊ. Στην περιοχή λειτουργούν σε καθημερινή βάση πολλά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία επισκευάζουν την οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει ένα όχημα. Για παράδειγμα, μια απλή βλάβη στη μίζα, μία αλλαγή μπαταρίας, ιμάντα, αμορτισέρ, και φίλτρων καυσίμου, αέρα, καμπίνας και λαδιών, είναι από τις πιο τυπικές και συχνές εργασίες. Επίσης συνηθισμένο είναι το τυπικό γενικό σέρβις (service), το οποίο είναι απαραίτητο για την καλή διατήρηση του αυτοκίνητου.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.