| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Κατά την εφαρμογής του προγράμματος Καλλικράτης, το 2010 – 2011, προέκυψε ο κοινός δήμος ΕλληνικόΑργυρούπολη. Ο δήμος, βρίσκεται στον νότιο τομέα της Αττικής περιφέρειας, συμπεριλαμβάνοντας 15,7 τ. χλμ. γης. Πλέον, συνορεύει με τις περιοχές της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Ηλιούπολης και του Υμηττού. Σχετικά με την ονομασία της περιοχής του Ελληνικού, λέγεται πως αρχικά ήταν γνωστή ως Χασάνι. Το μέρος είχε πάρει το συγκεκριμένο όνομα από μια γνωστή και πλούσια προσωπικότητα της εποχής, τον Χασάν, ο οποίος ήταν Τουρκο – Αλβανικής καταγωγής. Μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο,  μετονομάστηκε σε  Λοιμικό, χάρη στο λοιμοκαθαρτήριο που υπήρχε εκεί. Αργότερα, το όνομα αλλοιώθηκε και πήρε την τελική του μορφή, με σκοπό να ακούγεται πιο ωραίο. Η περιοχή της Αργυρούπολης, κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της, είχε κατά κύριο λόγο Ποντίους κατοίκους, οι οποίοι κατέφθασαν στην περιοχή μετά από τον τούρκικο διωγμό. Επιστρέφοντας στο σήμερα, η Αργυρούπολη αποτελεί την  έδρα του κοινού δήμου Ελληνικό – Αργυρούπολη. Ο αριθμός των μονίμων κατοίκων οι οποίοι μένουν εκεί, είναι πάνω από 51.330. Αυτοί αλλά και οι περαστικοί, πραγματοποιούν τις μεταφορές και μετακινήσεις τους μέσω των δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, η περιοχή εξυπηρετείται από πολυάριθμες γραμμές λεωφορείων, αλλά και από τις στάσεις Αργυρούπολη και Ελληνικό της κόκκινης γραμμής του μετρό. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οχήματα προς επισκευή και επιδιόρθωση. Κλασικές εργασίες που πραγματοποιούνται συστηματικά, είναι η αλλαγή λαδιών κινητήρα, αλλαγή σετ συμπλέκτη, καδένας ή ιμάντα χρονισμού, η τοποθέτηση και επισκευή κεντρικού άξονα, τα τακάκια και οι δίσκοι εμπρός και πίσω και πολλές ακόμα.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.