| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Ο δήμος Διόνυσος, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι του Αττικού λεκανοπεδίου. Στα όρια του, συμπεριλαμβάνονται 68,66 τ. χλμ. εδάφους.

Σύμφωνα με την τελευταία πληθυσμιακή απογραφή του 2011, υπάρχουν πάνω από 40.193 καταγεγραμμένοι μόνιμοι κάτοικοι. Πέρα από τη ζώνη του Διονύσου, στο πλαίσιο του δήμου, είναι ακόμα οι περιοχές Άνοιξη, Δροσιά, Ροδόπολη, Κρυονέρι, Σταμάτα και Άγιος Στέφανος. Τέλος η περιοχή του Αγίου Στεφάνου, αποτελεί την επίσημη έδρα του δήμου. Εκεί υπάρχουν αρκετά εξουσιοδοτημένα, γενικά ή και εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων.

Καθημερινά αντιμετωπίζουν τρακαρισμένα, ή απλώς χαλασμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ανάγκη από επισκευές και επιδιορθώσεις.

Μερικές από τις τυπικές εργασίες που συνηθίζει να χρειάζεται ένα όχημα συστηματικά, είναι το μικρό ή μεγάλο σέρβις που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών κινητήρα, αλλαγή φίλτρου καμπίνας, αέρα και λαδιών, αλλαγή μικρού εξωτερικού ιμάντα (δυναμό) και υγρών φρένων. Ορισμένες πιο σύνθετες και χρονοβόρες, είναι η αλλαγή σετ συμπλέκτη με βαλβολίνες, ο εσωτερικός ιμάντας / καδένα χρονισμού, η επισκευή και τοποθέτηση κεντρικού άξονα, το ίσιωμα και η τοποθέτηση δίσκων, όπως και αρκετές ακόμα.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.