| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1854

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.740218305263157

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Ο δήμος Διόνυσος, βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι του Αττικού λεκανοπεδίου. Στα όρια του, συμπεριλαμβάνονται 68,66 τ. χλμ. εδάφους.

Σύμφωνα με την τελευταία πληθυσμιακή απογραφή του 2011, υπάρχουν πάνω από 40.193 καταγεγραμμένοι μόνιμοι κάτοικοι. Πέρα από τη ζώνη του Διονύσου, στο πλαίσιο του δήμου, είναι ακόμα οι περιοχές Άνοιξη, Δροσιά, Ροδόπολη, Κρυονέρι, Σταμάτα και Άγιος Στέφανος. Τέλος η περιοχή του Αγίου Στεφάνου, αποτελεί την επίσημη έδρα του δήμου. Εκεί υπάρχουν αρκετά εξουσιοδοτημένα, γενικά ή και εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων.

Καθημερινά αντιμετωπίζουν τρακαρισμένα, ή απλώς χαλασμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ανάγκη από επισκευές και επιδιορθώσεις.

Μερικές από τις τυπικές εργασίες που συνηθίζει να χρειάζεται ένα όχημα συστηματικά, είναι το μικρό ή μεγάλο σέρβις που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών κινητήρα, αλλαγή φίλτρου καμπίνας, αέρα και λαδιών, αλλαγή μικρού εξωτερικού ιμάντα (δυναμό) και υγρών φρένων. Ορισμένες πιο σύνθετες και χρονοβόρες, είναι η αλλαγή σετ συμπλέκτη με βαλβολίνες, ο εσωτερικός ιμάντας / καδένα χρονισμού, η επισκευή και τοποθέτηση κεντρικού άξονα, το ίσιωμα και η τοποθέτηση δίσκων, όπως και αρκετές ακόμα.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.