| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1858

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.739194842105262

ΔΑΦΝΗ

Ο δήμος Δάφνης – Υμηττού, δημιουργήθηκε από την συνένωση των δύο, κάτω από την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης, το 2011. Η ονομασία της περιοχής της Δάφνης, η οποία αποτελεί και έδρα του δήμου, προήλθε από το γνωστό φυτό το οποίο είχε φυτευτεί σε ολόκληρη την εδαφική έκταση, κάτω από εντολή του τότε δημάρχου, Ηλία Πετρόπουλου. Ο δήμαρχος, επέλεξε να φυτέψει το συγκεκριμένο θάμνο σε ολόκληρο τον δήμο, καθώς ο ίδιος καταγόταν από τη Δάφνη Λακωνίας. Σήμερα, ο δήμος συμπεριλαμβάνει πάνω από 2,35 τ. χλμ. γης. Μέσα στα όρια του, είναι και η πασίγνωστη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ). Να αναφερθεί πως, ο δήμος φιλοξενεί πάνω από 33.628 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι πραγματοποιούν τις καθημερινές μετακινήσεις τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός σταθμός του μετρό “Δάφνη”, αποτελεί αφετηρία, για πολλές και διαφορετικές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ. Ακόμα, σε εκείνο το σημείο βρίσκεται και η κεντρική πιάτσα ταξί της περιοχής. Ο δήμος συνορεύει με τις περιοχές Άγιος Ιωάννης, δήμος Αθηνών, Άγιος Γεώργιος, Ηλιούπολη και Βύρωνας. Εκεί, αλλά και προς το κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συνεργεία αυτοκινήτων. Καθημερινά εξυπηρετούν πελάτες που έρχονται αντιμέτωποι με βλάβες των αυτοκινήτων τους. Μερικές από τις κλασικές εργασίες είναι η ευθυγράμμιση και αλλαγή των τροχών – κάτι το οποίο είναι αρμοδιότητα βουλκανιζατέρ, η ζυγοστάθμιση, η αλλαγή φίλτρων καμπίνας, αέρα και λαδιού, τα υγρά φρένων αλλά και η έκδοση της κάρτας καυσαερίων.

Η γαλλικής προέλευσης επιχείρηση Citroen, δημιουργήθηκε το 1919 από τον ιδρυτή της τον Andre Citroen. Αρχικά μεγαλούργησε στην μαζική παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων και ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που επιχείρησε τέτοιου  βεληνεκούς παραγωγές.

Κατά το 1934, με την παρουσίαση του μοντέλου Traction Avant, η εταιρία χαρακτηρίστηκε από καινοτομία καθώς απέκτησε κύρος και φήμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Ξεκίνησε την πορεία της με σλόγκαν το Creative Technologie”, και έμβλημα το διπλό λατινικό λάμδα (double chevron), πορεύτηκε ως έκτοτε. Το έτος 1976, ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε ο όμιλος PSA, μία κοινή ομπρέλα για τις οικογένειες Citroen και Peugeot. Σημείο σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε η χρονολογία ίδρυσης της κατηγορίας DS, η οποία αποτελεί τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας και λειτουργεί ως σήμερα και ως αυτόνομη επωνυμία.

Η εταιρία, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου μέσω του ομίλου Citroen Hellas, από το 1965, κάτω από την διεύθυνση της οικογένειας Συγγελίδη και εδρεύει στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα του σήμερα είναι τα Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Sedan, Citroen Xara κλπ.