| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2053

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.730807938775509

ΔΑΦΝΗ

Ο δήμος Δάφνης – Υμηττού, δημιουργήθηκε από την συνένωση των δύο, κάτω από την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης, το 2011. Η ονομασία της περιοχής της Δάφνης, η οποία αποτελεί και έδρα του δήμου, προήλθε από το γνωστό φυτό το οποίο είχε φυτευτεί σε ολόκληρη την εδαφική έκταση, κάτω από εντολή του τότε δημάρχου, Ηλία Πετρόπουλου. Ο δήμαρχος, επέλεξε να φυτέψει το συγκεκριμένο θάμνο σε ολόκληρο τον δήμο, καθώς ο ίδιος καταγόταν από τη Δάφνη Λακωνίας. Σήμερα, ο δήμος συμπεριλαμβάνει πάνω από 2,35 τ. χλμ. γης. Μέσα στα όρια του, είναι και η πασίγνωστη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ). Να αναφερθεί πως, ο δήμος φιλοξενεί πάνω από 33.628 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι πραγματοποιούν τις καθημερινές μετακινήσεις τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός σταθμός του μετρό “Δάφνη”, αποτελεί αφετηρία, για πολλές και διαφορετικές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ. Ακόμα, σε εκείνο το σημείο βρίσκεται και η κεντρική πιάτσα ταξί της περιοχής. Ο δήμος συνορεύει με τις περιοχές Άγιος Ιωάννης, δήμος Αθηνών, Άγιος Γεώργιος, Ηλιούπολη και Βύρωνας. Εκεί, αλλά και προς το κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συνεργεία αυτοκινήτων. Καθημερινά εξυπηρετούν πελάτες που έρχονται αντιμέτωποι με βλάβες των αυτοκινήτων τους. Μερικές από τις κλασικές εργασίες είναι η ευθυγράμμιση και αλλαγή των τροχών – κάτι το οποίο είναι αρμοδιότητα βουλκανιζατέρ, η ζυγοστάθμιση, η αλλαγή φίλτρων καμπίνας, αέρα και λαδιού, τα υγρά φρένων αλλά και η έκδοση της κάρτας καυσαερίων.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.