| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

2058

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.731222357142857

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Με ονομασία Ασπρόπυργος, ο συγκεκριμένος δήμος αποτελεί τον 2ο μεγαλύτερο του δυτικού πεδίου Αττικής, με αριθμό καταγεγραμμένων μόνιμων κατοίκων, πάνω από 30.250 και έκταση 101,9 τ.χλμ.. Το σημερινό του όνομα, δημιουργήθηκε μετά από βασιλικό διάταγμα, το 1899, λόγω ενός λευκού πύργου, ο οποίος βρισκόταν επί της Ιεράς Οδού. Πριν από αυτό, η περιοχή ήταν γνωστή με την ονομασία Καλύβια Χασιάς. Σήμερα, η ζώνη του Ασπρόπυργου, αποτελεί κατά βάση βιομηχανική περιοχή, καθώς εκεί στεγάζονται τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, ο Ναυπηγικός Χώρος Σκαραμαγκά αλλά και διάφορες άλλες επιχειρήσεις πετρελαϊκών και βιομηχανικών δραστηριοτήτων. Επίσης, στην περιοχή υπάρχει η Σχολή Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων του Εμπορικού Ναυτικού, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, όπως και οι αντίστοιχες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Σήμερα, ο δήμος του Ασπρόπυργου, συνορεύει με την Ελευσίνα. Τέλος, εκτός των οδικών αρτηριών οι οποίες εξυπηρετούν τις μετακινήσεις, ο κάτοικοι και περαστικοί της περιοχής, μπορούν να χρησιμοποιούν τον σταθμό Ασπρόπυργος του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με βλάβες του αυτοκινήτου τους. Ακόμα, σχετικά κοντά στην περιοχή είναι και το Αιγάλεω στο οποία υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλά τέτοια καταστήματα. Οι πιο κλασικές εργασίες για τις οποίες μπορεί κανείς να χρειαστεί συνεργείο, είναι ένα τυπικό σέρβις (service), μια αλλαγή στα μπουζί, στα φρένα στα τακάκια και τα λάδια, αλλαγή ελαστικών –το οποίο είναι θέμα για βουλκανιζατέρ και πολλά ακόμα. Επίσης, σχετικά με το εξωτερικό του αυτοκινήτου σύνηθες είναι η επιδιόρθωση του χρώματος ή και η βαφή του, εργασία για την οποία είναι υπεύθυνα τα φανοποιεία.

BMW, ή αλλιώς Bayerische Motoren Werke (Βαυαρική βιομηχανία κινητήρων). Ο γερμανικής προέλευσης κολοσσός BMW, δημιουργήθηκε το 1916 στη Γερμανία με αρχικό όνομα RappMotorenwerke από τον Carl Rapp. Ένα έτος ύστερα, μετονομάστηκε σε BMW όπως είναι γνωστή μέχρι και σήμερα.

Κατά τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, η δράση της ήταν ενεργή στον κλάδο κατασκευής τόσο κινητήρων αεροσκαφών, όσο ποδηλάτων και ειδών κουζίνας. Κατά το πέρασμα των ετών, το brand, καθιερώθηκε ως πολυτελές αποσπώντας κορυφαίους χαρακτηρισμούς σχετικά με θέματα οδικής συμπεριφοράς, ασφαλείας και επιδόσεων των μοντέλων αυτοκινήτων του.

Η BMW στην Ελλάδα, λειτουργεί από το 2003 και εκπροσωπείται από την BMW HELLAS, θυγατρική της BMW Group. Κάτω από τον κλοιό του ομίλου, υπάγονται και οι μάρκες Mini Couper και Rolls Royce, παγκοσμίως. Γνωστά μοντέλα αυτοκινήτων με πολυάριθμες πωλήσεις είναι η BMW σειρά 3, BMW σειρά 5, BMW σειρά Χ3, BMW σειρά Χ5 κλπ.