| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Με ονομασία Ασπρόπυργος, ο συγκεκριμένος δήμος αποτελεί τον 2ο μεγαλύτερο του δυτικού πεδίου Αττικής, με αριθμό καταγεγραμμένων μόνιμων κατοίκων, πάνω από 30.250 και έκταση 101,9 τ.χλμ.. Το σημερινό του όνομα, δημιουργήθηκε μετά από βασιλικό διάταγμα, το 1899, λόγω ενός λευκού πύργου, ο οποίος βρισκόταν επί της Ιεράς Οδού. Πριν από αυτό, η περιοχή ήταν γνωστή με την ονομασία Καλύβια Χασιάς. Σήμερα, η ζώνη του Ασπρόπυργου, αποτελεί κατά βάση βιομηχανική περιοχή, καθώς εκεί στεγάζονται τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, ο Ναυπηγικός Χώρος Σκαραμαγκά αλλά και διάφορες άλλες επιχειρήσεις πετρελαϊκών και βιομηχανικών δραστηριοτήτων. Επίσης, στην περιοχή υπάρχει η Σχολή Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων του Εμπορικού Ναυτικού, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, όπως και οι αντίστοιχες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Σήμερα, ο δήμος του Ασπρόπυργου, συνορεύει με την Ελευσίνα. Τέλος, εκτός των οδικών αρτηριών οι οποίες εξυπηρετούν τις μετακινήσεις, ο κάτοικοι και περαστικοί της περιοχής, μπορούν να χρησιμοποιούν τον σταθμό Ασπρόπυργος του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με βλάβες του αυτοκινήτου τους. Ακόμα, σχετικά κοντά στην περιοχή είναι και το Αιγάλεω στο οποία υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλά τέτοια καταστήματα. Οι πιο κλασικές εργασίες για τις οποίες μπορεί κανείς να χρειαστεί συνεργείο, είναι ένα τυπικό σέρβις (service), μια αλλαγή στα μπουζί, στα φρένα στα τακάκια και τα λάδια, αλλαγή ελαστικών –το οποίο είναι θέμα για βουλκανιζατέρ και πολλά ακόμα. Επίσης, σχετικά με το εξωτερικό του αυτοκινήτου σύνηθες είναι η επιδιόρθωση του χρώματος ή και η βαφή του, εργασία για την οποία είναι υπεύθυνα τα φανοποιεία.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1910 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέντε χρόνια ύστερα από την ίδρυση της, η επιχείρηση η οποία ήταν αρχικά γνωστή ως ALFA (Αnonima Lombarda Fabbrica Automobili), πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Nicola Romeo.

Το 1920, ήταν η χρονιά που διαμορφώθηκε η τελική επωνυμία της εταιρίας Alfa Romeo, καθώς καθιερώθηκε και το πασίγνωστο λογότυπο με το χαρακτηριστικό φίδι. Με slogan la meccanica delle emozioni” το οποίο σημαίνει “ο μηχανισμός των αισθημάτων”, η επιχείρηση από τότε αποτελεί κολοσσό στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Alfa Romeo στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την FCA HELLAS, η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης. Ορισμένα μοντέλα της εταιρίας τα οποία παρατηρούνται συχνά στις ελληνικές ασφάλτους, είναι τα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Julieta κλπ.