| Επίλεξε Κατασκευαστή

Φανοποιια
Εξατμιση
Υγραεριο
Συνολική βαθμολογία πελατών

1883

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.741301979166666

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Ο οικισμός των Αγίων Αναργύρων, αποτελεί κύρια έδρα του δήμου Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό.

Αυτές οι περιοχές συγχωνεύτηκαν κατά τη λειτουργία του προγράμματος Καλλικράτης. Η συγκεκριμένη, ανήκει σε μία δημοτική ενότητα η οποία έχει συνολική έκταση 9,11 τετραγωνικά χιλιόμετρα, τρία μόνο από τα οποία της ανήκουν. Η περιοχή των Αγίων Αναργύρων, αποτελούσε αυτόνομο δήμο από το 1927, έως και 36 χρόνια αργότερα.

Οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό, διαχωρίζονται στην περιοχή που βρίσκονται οι ράγες του τρένου του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών, οι οποίες λειτουργούν ως σύνορο. Επιπλέον, η περιοχή συνορεύει και με το γνωστό Άλσος Αντώνης Τρίτσης.

Οι κάτοικοι της μπορούν να εξυπηρετούνται από τη γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου και συγκεκριμένα από τη στάση Άγιοι Ανάργυροι, καθώς και από διάφορες λεωφορειακές γραμμές. Ολόκληρος ο οικισμός βρίσκεται βόρεια από το Αιγάλεω. Ακόμα, από τα αρχαία χρόνια, διατηρείται στην περιοχή ο οικισμός της Ανάκασας. Λέγεται πως η ονομασία του μέρους, προέρχεται από αλλοίωση της αρχαίας ελληνικής λέξης “ανάκασι”, ή “ανακαίασι”.

Επίσης, αν και στην περιοχή δεν παρατηρείται έντονη επιχειρησιακή δραστηριότητα γενικής φύσεως, φαίνεται πως ο κλάδος των συνεργείων του αυτοκινήτου διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο. Ο υψηλός αριθμός συνεργείων που βρίσκονται στην περιοχή, αποτελεί στοιχείο που δηλώνει πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση του επαγγέλματος.

Σε καθημερινή βάση οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι σε θέση να επισκευάσουν την οποιαδήποτε βλάβη που θα παρουσιάσει ένα αμάξι. Το φάσμα είναι ευρύ, καθώς υπάρχουν πολλών ειδών δυσλειτουργίες και προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει ένα αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, μια απλή αδυναμία εκκίνησης του αμαξιού, μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, όπως στην μπαταρία αυτοκινήτου, σε κάποια μη αποτελεσματική προηγούμενη συντήρηση, στον ιμάντα, αλλά και σε διάφορα άλλα ελαττωματικά ανταλλακτικά.

Από τις πιο τυπικές και συχνές εργασίες είναι το γενικό σέρβις (service). Ένα μεγάλο service μπορεί να εμπεριέχει αλλαγή του φίλτρου και των λαδιών κινητήρα, αλλαγή των φίλτρων καμπίνας και αέρα, αλλαγή στα υγρά των  φρένων και στον εξωτερικό μικρό ιμάντα (δυναμό).

Η επιχείρηση SUBARU, είναι μία εταιρία ιαπωνικής προέλευσης, με ενεργό δράση στον κλάδο της αυτοκίνησης. Ο ιδρυτής της βιομηχανίας ονομάζεται Kenji Kita, καθώς η ίδια έχει πατρίδα την πρωτεύουσα της χώρας, το Τόκιο.

Η δημιουργία της εταιρίας προέκυψε ύστερα από την συγχώνευση έξι άλλων επιχειρήσεων, το έτος 1955, γεγονός που είχε άρρηκτη σχέση με την προέλευση της επωνυμίας της. Ενώ στα ελληνικά μπορεί η ονομασία SUBARU, να μην θυμίζει το οτιδήποτε, η σημασία της στα ιαπωνικά είναι κάτι το οποίο αξίζει να αναφερθεί.

Μεταφράζεται ως το αστρικό συνονθύλευμα των Πλειάδων, έξι από τις οποίες είναι ορατές στον κόσμο με γυμνό μάτι, όσες δηλαδή και οι επιχειρήσεις που συγχωνεύτηκαν. Τα αυτοκίνητα του brand, είναι ευρέως γνωστά για την προσθήκη ενός κινητήρα εν ονόματι boxer, σε συνδυασμό με την λειτουργία της μόνιμης τετρακίνησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας, είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στο κοινό υψηλές αποδόσεις ταχύτητας, σε σχετικά προσιτές τιμές. Στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, η αυτοκινητοβιομηχανία SUBARU, έχει ορίσει αντιπροσώπους στα κυριότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, όπως στη Στερεά , τη Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Κρήτη. Ορισμένοι πιο γνωστοί  εκπροσώποι είναι οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., οι OK PERFORMANCE | ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ Κ. – ΓΚΙΖΑΝΗ Β. Ο.Ε., ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. και Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. Στους ελληνικούς δρόμους και στην αγορά αυτοκίνησης, τα δύο πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας είναι τόσο το Subaru Forester, όσο και το Subaru Impresa.